Sivut

tiistai 27. joulukuuta 2011

Toivelahjoja: New Wave ja Lexington

Lahjapostauksia satelee seuraavaksi. Mitäpä sitä muutakaan näin jälkimainingeissa. Samalla muistaa ensi vuonna tätä lukiessa, mitä tuli saatua joulupukilta. Siskon perheeltä ja anoppilasta tulivat nämä ihanat lahjat: Lexingtonin servettipidikkeet ja täyspuuvillaiset Villa Stockmannin kangasservetit 8kpl molempia sekä anopilta ja appiukolta himoitsemaamme New Wave-sarjaa 4kpl ruokalautasia. Tätä Villeroy&Bochin sarjaa keräämme jatkossa koko setin ruokailua ja kahvipöytää varten. Meillä on ollut tähän asti sekalaisia sarjoja ties mitä: IIttalaa, Pentikkiä yms. Varsinainen selkeä astiasto on puuttunut. Nyt se on kasaantumassa.

Tällaisia tarpeellisia lahjoja on kiva saada mitä ei itse aina raaski ostaa. Voi sitten täydennellä vaikka Hullujen Päivien tai alemyyntien kautta omia varastojaan. Odotan jo innolla että voin kattaa vieraille pöydän uusilla lautasilla, serveteillä, pidikkeillä ja Essence-laseilla :) Hömpänpömppää, mutta niin ihanaa sellaista! En ole muuten aikeissa mennä alemyynteihin ainakaan tällä tietoa vaikka tuossa ihan vieressä ovat. Näin antoisan joulun jälkeen emme tarvitse oikeastaan mitään. Ja säästeliäänä ihmisenä inhoan tuhlausta. Niin simppeliä se on.

2 kommenttia:

  1. V&B New Wave on kyllä ihana sarja, meilläkin sitä juhla-astiastona jonkinverran ja kyllä kelpaa kattaa :) Niin ja kivoja lahjoja! -Sanna

    VastaaPoista
  2. Heippa Sanna! Ovat kyllä nättejä, meillä näiden keräys vasta alkoi mutta sitäkin innokkaammin! ;)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...