Sivut

tiistai 20. joulukuuta 2011

Ystävillä jouluglögillä

Joulun alla minulla kuten varmasti kaikilla muillakin, ovat viimeiset joulukiireet meneillään. Bloggailu on tästä syystä jäänyt ikävästi vähemmälle, mutta kyllä tälle mukavalle puuhalle löytyy aina vähän aikaa. Tässä joulun alla tekee myös mieli nähdä kaikkia ennen kuin itse kullakin alkavat joululomailut. Itse en vietä kuin yhden lisäpäivän lomaa, sitten takaisin työn ääreen.

Eräs ystäväpariskuntamme on ostanut ihanan asunnon Lauttasaaresta ja vietimme heillä vielä taannoin tunnelmallista iltaa. Huomasin vasta nyt, että olen kuvaillut lähinnä lähikuvia, mutta kauniin kodin tunnelma välittyy näistäkin hyvin teille :) Parvekkeella loisti pieni suloinen joulukataja kuusen sijaan.
Hauska käydä välillä kameroineen kuvailemassa muita kivoja nurkkia kuin aina omia. Ystäviemme takuuvarma tyyli on sitä mistä itsekin pidämme: selkeää, vaaleaa, minimalistista ja kaikin puolin kaunista. Pienet väripilkut piristävät kivasti asuntoa. Valkoinen ruokailupöytä on nätti, tällaisen voisin meillekin haluta tumman puisen tilalle. Pentikin baarikaappina toimiva lipasto sopii vaaleaan sisustukseen hienosti. Sieltä on isännän mukava siemailla viskiä tarvittaessa ja tarjota huikka vieraillekin :) Paljon terveisiä kodin ihanille asukeille!

Joulutortut muuten ovat maistuneet tänä vuonna, olen leipassut varmaan viisi satsia pelkästään meille. Hyvin ovat tehneet kauppansa, näitä sitten sulatellaan innokkaasti tammikuussa. Neljä yötä jouluun on! Hyasintti tuoksuu pöydällä ja viimeiset lahjat on ostettu tänään. Nyt voi rentoutua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...