Sivut

maanantai 12. joulukuuta 2011

Vempeleitä kotiin: Sony Bravia ja Bose

Isoimmat joulupaketit on tähän kotiin nyt hankittu Gigantista. Elektroniikkaa, josta minäkin olen innoissani. Leffailtoja odotellessa! Eilen hankimme Sonyn television, tänään Bosen kotiteatterin. Ostoslista-postauksessani televisio on ollut kärkisijoilla kodin hankinnoissa, olemme pärjänneet hyvin tähän asti Toshiban 32" televisiolla. Päädyimme pitkien vertailujen jälkeen tyylikkääseen ja monipuoliseen netillä varustettuun Sony Bravia 46" 3D LED-malliin Gigantin valikoimista. Samalla Bosen CineMate-kotiteatteri sattui matkaan päivän harkinnan jälkeen ja ajelimme uudelleen Giganttiin edelleen meille luvattu tarjous voimassa. Ja ääni on kyllä mahtava laatuaan, nämä molemmat menevät meillä hyvin pitkään!

Joulupaketit itsellemme olivat tällä kertaa hyvin yksivärisiä ja paketoimattomia, mutta sitäkin mukavampia.

Ylemmässä kuvassa televisiomme ilman kotiteatteria, alimmassa lopullisessa asussaan. Pahoittelut valaisimen ikävästä heijastuksesta ruutuun. Sisustuksesta nämä kaiuttimetkin menevät, kun ovat näin pienet ja sievät. Sonyn kotiteatterin ja Bosen välillä mietimme, mutta päädyimme Boseen. Äänenlaatu on ilmeisesti luokansa parhaimpia pienestä koostaan huolimatta. Itse en näistä osanut sanoa ostohetkellä juuta tai jaata, mutta onneksi toinen osapuoli ymmärsi paremmin. Nyt leffan pariin! :)

2 kommenttia:

  1. Oi että, Joulupukin mielestä te ootte olleet toooosi kilttejä ko ootta saanet uusia upeita vehkeitä :D ja Joulupukilla tais olla vain kiireitä ko jätti teille lahjat ilman paketointia muttei se haittaa, mullekki Joulupukki on jättäny jo pari lahjaa paketoimatta mutta silti on olleet tosi toivottuja ja hyviä lahjoja :D *yrittää muka olla vitsikäs siinä onnistumatta* :P

    Hienot laitteet ootta kyllä ostaneet :)

    Nautinnollista elokuvan kattelua nyt ja jatkossa :)

    VastaaPoista
  2. Heh joo kilttejä pilttejä, nämä ostettuaan saa taas hetken odottaa seuraava suurempi investointi! ;) Kyllä ovat kivat, leffailloista saa enemmän irti, niitä kun tykkäämme kovasti tuijotella. Kiitos Satu!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...