Sivut

tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulun jälkitunnelmissa

Blogi on elänyt ansaittua hiljaiseloa muutaman päivän. Joulu on ohi, tänään ensimmäinen työpäivä jälleen leppoisan joulutunnelman lopettamiseksi. Joulu vei niin totaalisesti mennessään että olimme jatkuvasti liikkeellä ja näkemässä sukulaisia sekä ystäviä. Harvoin kun ehtii piipahtamaan tuolla päin, niin haluaa nähdä kaikki samalla kertaa. Äidin jouluruoat ja lukuisat joulukukat sekä isän tuoma aito kuusi takasivat tunnelman, jälleen kerran.

Oli kyllä niin mukavaa ja saimme aivan ihania lahjoja. Vaikka eiväthän ne joulussa mikään pääasia ole :) Jotain mainitakseni mm. Villeroy&Bochin NewWave-sarjaa, IIttalan glögimukeja ja Essence-valkoviinilaseja 6kpl, satiiniset valkoiset pussilakanat, shampanjaa, Lexingtonin servettipidikkeet, Layla-kirjan etc. Ja saimme kuin saimmekin valkean joulun, ainakin osittain, ennen kuin lumi ehti hälvetä aattoiltaan mennessä. Suloisin kommentti tuli kummipojumme 2v. suusta: "Näin paljon lahjoja vaikka ei ole mitään aihetta". Koitettiin selittää pikku-ukolle että jouluna etenkin kiltit pojat saa joitain kivoja lahjoja. Lapsoset tekee kyllä joulun, näin se on!

Tässä muutama tunnelmakuva joulustamme, seuraavaksi postailenkin pari pukin tuomaa toivelahjaa. Olen ollut ilmeisen kiltti tyttö, sillä sain niin paljon ihania paketteja! Alakuvassa nähtävillä valkoiset satiinipussilakanat.

Kaikki lahjat olivat ihania, mutta ehkäpä ylivoimaisesti mieleenpainuvin oli miehen lahja minulle: vaahtokarkkeja, pullo Moëtin shampanjaa sekä T.Tabermannin äänikirja. Tämän setin kruunasivat kaksi lippua Coldplayn keikalle Lontooseen. IHANAMPAA lahjaa ei voisi tyttö toivoa! Toivottavasti teillä kaikilla muillakin meni myös joulut kivasti, täällä riehuneista myrskyistä huolimatta.

2 kommenttia:

  1. Upeita lahjoja! Erityisen kateellinen olen noista keikkalipuista. :)

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin kyllä, en ihan näin paljoa odottanut! :) Ja tosiaan nuo liput, koska kiertue ei osu Suomeen tälläkään kertaa, saa lähteä merta edemmäs kalaan <3

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...