Sivut

lauantai 3. joulukuuta 2011

Glögin kaveri

Kuvauksissa Blossa ja sen kaunis kaveri vuodelta 06, joka löytyi varastoistamme. Joillain koittivat nyt neljän päivän vapaat. Itse käyn maanantaina töissä pyörähtämässä, mutta maanantai-iltana suuntaamme jälleen tupareihin. Tähän viikonloppuun mahtuu paljon kaikkea kivaa: kahdet tupaantuliaiset ja yhdet Itsenäisyyspäivävalvojaiset. Kokoonnumme siis ystäväpariskunnallemme istumaan iltaa ja tsekkailemaan linnan pukuloistoa. Halvat mutta hauskat huvit :) Seuraavissa postauksissa aion käsitellä hieman enemmän myös matka-aiheita. Selaillessani kuviamme joulunaikaisesta Shanghaista iski taas nimittäin pienoinen matkakuume.

Huomasin, että Blossa 06 on vielä avaamatta. Hups. Miten onkaan näin hassusti päässyt käymään. No, kaunis pullo sentään säilyy vaikka sisällöstä eri enää pääse nauttimaan viiden vuoden säilytyksen jälkeen. Tämän vuoden mallista aiomme nautiskella kylmissä talvi-illoissa kun joulukuu tästä etenee. Yksi Blossan vuosikerta näiden välissä on ollut olemassa myös, mutta hävitetty ilmeisesti jonnekin, koska en sitä enää löydä.



Näkymää olohuoneestamme ruokailutilaan. Tänä syksynä hankkimamme satiiniset ryppyverhot ovat kivat, mutta saisivat olla hieman pidemmät, jotta rullautuvat kunnolla lattialle. Olkkarimme sijoittuu makuuhuoneen ja keittiön väliin avotilana eikä ole järin suuri, mutta kaikki tarpeellinen mahtuu hyvin. Hmm voisinkin alkaa valmistautua hiljalleen kaupunkikierrokselle, himoitsemani Kartellin Dune-tarjotin odottaisi noutajaansa. Tällä olisi kiva tarjoilla glögiä, Coconut Whiten innoittamana aiemmin huomasin tällaisenkin tuotteen Kartell-perheessä. Toisaalta, kaupungilla on tänään veronpalautusten jälkeen varmasti niin paljon ruuhkaa että ei sekaan sovi. Täytynee odottaa ensi viikkoon.

9 kommenttia:

  1. Hei,
    sellaista kyselisin, että osaisitko sanoa mikä on tämän ikean lampun http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50103406/ alkuperäinen, se design-versio? Oon yrittänyt katsella nettikaupoista ja googletella, mutta ei vaan tuu vastaan.

    Olisin tosi kiitollinen jeesista!

    Emmi

    VastaaPoista
  2. Moi Emmi! Juuri vastavaa design-valaisinta tuosta en ole huomannut (olen samanmallisia paljon ihaillut ja Ikeassa tuon mallinkin bongannut), monella desingmerkillä on toki runsaasti samantyylisiä valaisimia. Esimerkkinä tämä Twiggy-ihanuus: http://www.designverkkokauppa.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=RT3021Y15900310. Haluaisin myös meille jonkinlaisen kaarevan valkovarjostimisen! Ei ollut välttämättä paljon apua kysymykseesi mutta tuo Ikean versiokin on edullinen ja nätti moneen paikkaan :)

    VastaaPoista
  3. valkoinen blossa näyttää tosi ihanalta!

    VastaaPoista
  4. Eikös vaan, aion tehdä tästä kynttilänjalan sillä niin kaunis pullo on <3

    VastaaPoista
  5. Nuista molemmista pulloista tuleeki ihanat kynttilänjalat, ko tuo tummaki Blossa on tyhjänä mattavalkonen, tai ainaki useissa blogeissa on kerrottu :)

    http://www.lannamobler.se/fi/kynttilanjalat-ja-lyhdyt/design-house-stockholm-ljusstake-top-light

    Teän olohuone-keittiö on aivan ihana :) Tunnelmallinen, tyylikäs ja kotosa :)

    Hyvvää itsenäisyyspäivää ja mukavaa itsenäisyyspäivävalvojaisia :)

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos Satu, olipa kauniisti sanottu <3 Nuo Design Stockholmin kynttilänpidikkeet ovat ihanat, Pentikillä on samanmoisia hieman edukkaammin 9e/kpl, aion ehkäpä sieltä hankkia.

    Samoin kovasti sinnekin, tunnelmallista itsenäisyyspäivää!!

    VastaaPoista
  7. Oi, onko Pentikilläki nuita! :D Kiitti tiedosta :) Raskii ittekki ostaa ko nuin edullisesti saa :)

    VastaaPoista
  8. Joo, toi ei nyt ollu se mikä mulla on hakusessa, vaikka nätti onkin. :) Kiitos kovasti kuitenkin avustasi! Metsästys jatkuu...

    Emmi

    VastaaPoista
  9. Emmi onnea metsästykseen! Aika usein nuo ovat etäisesti kopioita design-tuotteista mutta tuota en tosiaan millään muista :)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...