Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Wanted: valkoinen sängynpääty

Makuuhuoneemme kaipaa tällä hetkellä kipeästi yhtä asiaa: valkoista sängynpäätyä. Se sänkykin olisi tarve saada, mutta ensin tämä. Haaveena olisi valkoinen tikattu sängynpääty, jonka voisi itsekin nikkaroida, jos olisi näppärä käsistään ja ylimääräisiä tunteja vuorokaudessa. Tummaa tapettia vasten tarvitaan jotain valoisaa, lisäksi tapetti säilyy parempana kauemmin päädyn kera.

Kävin tänään pyörimässä ja etsimässä vielä jotain pakollisia joululahjoja. Hakemani Kartellin Dune-tarjottimet läpinäkyvänä olivat Stockmannilta loppu, mutta varastot täyttyvät pian. Isken heti apajille, sillä miehen veljelle ja kihlatulle tarvitaan vielä lahja rakenteilla olevaan kotiin. Sekä siskoni pesueineen että mieheni veli rakentavat tällä hetkellä omaa taloa, kaikki kodin harkitut hankinnat ovat varmasti tervetulleita lahjoja heille. Kun vaan luulee tietävänsä, millainen maku molemmilla on :)


Tuohon se sitten tulisi, kyllä olisikin paikallaan! Vaalean beige päiväpeittomme näyttää kuvassa oranssilta. Hassua. Jos jollain ihanalla on hyviä vinkkejä mistä sängynpäätyjä saisi vaikkapa teetettyä (Ikea, Isku yms. niitä myyväykin mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt), otan mielelläni vinkkiä vastaan :)

8 kommenttia:

 1. Huuto.netistä kannattaa kurkata ja BoConceptilla on kans kivoja.

  T: Miia joka ei jaksanut kirjautua google-tiliin :)

  VastaaPoista
 2. Huomenta Miia :) Ihailinkin kuvissasi nättejä päätyjä. Huuto.net katsottu mutta täytyypä vielä BoConsept tarkistaa, hyvä kun muistutit!

  VastaaPoista
 3. Ootko tietonen Elloksen-päädyistä:
  http://www.ellos.fi/dv/30-Koti-Huonekalut-Sangyt-patjat-Sangyt/_/N-fz4Z1z141xe?Nr=207919

  VastaaPoista
 4. Enpä ollut muistanut, kiitos hyvästä vinkistä :) Tuo valkoisena olisi aika sopivanoloinen. Zara Home-malliston tuotteita olen kovasti Elloksella ihaillut!

  VastaaPoista
 5. Heippa J! Me tehtiin itse valkoinen keinonahkainen sängynpääty, nopeasti. Tässä linkki ohjeeseen:

  http://kirppunimeltamandi.blogspot.com/2011/07/diy-sangynpaaty.html

  Mutta Ellosta minäkin olisin suositellut jos ei ole aikaa tehdä itse :) Toivottavasti löytyy!

  VastaaPoista
 6. Vau, onpa hieno! Tuontapaista mekin juuri etsimme :) Voi kumpa aikaa ja taitoa riittäisi, mutta pahalta näyttää.

  VastaaPoista
 7. Tämäpä oli hyödyllinen postaus, sillä sängynpäätyä minäkin olen meille haaveillut tummaa tapettia vasten, eikä vielä ole löytynyt. Käynpä Elloksen sivuilla minäkin! :)

  VastaaPoista
 8. Eikös vaan, ihania vinkkejä taitavilta sisustajilta. Näiden perusteella katselemaan, toivottavasti tärppää molemmilla :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...