Sivut

torstai 8. joulukuuta 2011

Keittiön pieniä kulmia

Pari tunnelmakuvaa keittiöstämme. Keittiö on omassa huushollissamme miehen valtakuntaa, hän vastaa herkullisista resepteistä ja kokkailuista kun itse värkkään hyvin yksinkertaisia ruokia. Ystäville kuitenkin tykkään pistää pöydän koreaksi, jos varta vasten saa rauhassa suunnitella aterioita.

Suunnittelin samalla kuviini signeerausmerkinän alakulmaan, jotta kuvat tunnistaa omikseni. Koetan parhaani mukaan lisätä signeerauksen kaikkiin omiin kuviini tästä edespäin, että eivät sekoitu muihin kuviin, vaikka muualta lainatessani lähteet aina mainitsenkin. Kuvassa oleva Anopinkieli-ruukkukukka on muuten lähes ainoita, jotka pysyy meillä hengissä. Viherpeukaloksi minusta ei ole, koska olemme niin paljon liikenteessä ja saatamme unohtaa kastella kukkaset. Tämä kiva ruukkukasvi säilynyt kauan lähes rutikuivanakin, heh!


La Compagnie de Provencen saippuat ovat äärettömän kauniita ulkomuodoltaan. Itse hankin meille jo toisen henkkamaukan käsisaippuan, jonka simppeli mutta suhteellisen tyylikäs pullo sopii hyvin keittiöön käsipesuksi. Pullo on aika vähäpätöinen ja pieni yksityiskohta, mutta kiva olemassa. Case sängynpäädyn metsästys jatkukoon viikonloppuna. Ihanaa, että huomenna on jo perjantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...