Sivut

maanantai 5. joulukuuta 2011

Kahdeksan kohtaa

Matkakuume iski pahemman kerran selaillessani vanhoja kuviamme. Huippuhetkiä ympäriinsä! Tässä iltaan valmistautuessa ajattelin vielä tempasta vastaukset Padmerinelta aiemmin saatuun haasteeseen kertoa 8 asiaa blogissa. Tässäpä faktat tulevat:

1. Lempivärini on valkoinen, jos sitä voi väriksi kutsua. Sisustuksessa, vaatetuksessa ja muussa näytää hyvältä, terästettynä muilla tummemmilla sävyillä.

2. Voi olla, että jossain vaiheessa tulemme vielä asumaan ulkomailla. Olemme puhuneet tästä ajoittain, töiden perässä voisimme hyvin lähteäkin joksikin aikaa. Ainoa huono puoli olisi tänne jäävät tärkeät ihmiset.

Shanghaissa jouluna 2008
3. Olen ollut myös "toimittajana" opiskeluaikoinani. Opiskeluaikojen alussa halusin toimittajaksi, mutta mieli muuttui. Kirjoittelin kepeitä juttuja ja kolumneja mm. paikallislehtiin. Ei mitään tutkivaa journalismia. Kirjoittamisesta en ole luopunut, mutta urasuunnitelmat ovat jotain ihan muuta.

Kuala Lumpur, Time Square 2006


4. En ole järin innokas siivooja. Meillä kävi taannoin imurikauppias, joka putsasi olohuoneemme matot ja sohvan. Kerroin, että vaikka meillä olisi millaiset tuliterät siivoustarvikkeet, siivousinto ei parane. Vika on ajajissa, ei kulkuneuvossa.

5. Joululahjoja hankkiessa mietin myös, mitä muuta voisi ostaa kuin tavaraa. Olemme kerran ostaneet mieheni kanssa toisillemme mm. vuohen ja puita (lahjoitus hyväntekeväisyyteen :), siskoni perheelle siivouslahjakortin ja hemmottelulahjakortteja.

Aina ja takuuvarmasti toimiva Starbucks


6. Olen tunteellinen ja näytän sen myös avoimesti. En ole ollut koskaan esimerkiksi häissä, missä en itkisi. Viimeksi tuli tippa kun ystävä kertoi odottavansa pientä <3

7. Rakastan nostalgisia hetkiä ja yllätyksiä. Aika kultaa muistot, mutta usein hyviä juttuja muistellessa tulee itsellekin hyvä mieli. Viimeisistä muistan omat ihanat yllätyssynttärini ja ystävälle järjestämämme Baby Showerit.

8. Teimme 2008 joulureissun Kiina-kodistamme Kaakkois-Aasiaan. Piirsimme kotijoukoille kartan lähetettäväksi jotta tietävät, missä milloinkin menemme. Tässä epäselvä tekeleemme: Shanghai-Hong Kong-Bali-Kuala Lumpur.


Tästä haaste jälleen bloggareille, jotka eivät ole tätä vielä tehneet. Kivaa Itsenäisyyspäivän aattoa kaikille! Nyt korot jalkaan ja baanalle. Yhdeksäs fakta: oikeastaan pitäisi jo olla menossa...

2 kommenttia:

  1. Hih ihana tuo kartta. Ollaan suunniteltu matkaa Balille, mitä pidit, vinkkejä siellä parhaista paikoista? -Sanna

    VastaaPoista
  2. Moi Sanna, vähän hassuhan se on mutta ajoi asiansa ;) Voi ihania Bali-suunnitelmia, sinne olisi kiva taas päästä! Balin Kuta Beach ei ole kummoinen, mutta vieressä sijaitsevat Gili-saaret olivat ihanat! Pohjois-Bali on kauniimpaa kuin eteläinen osa, lisäksi vieressä sijaitsee suurempi saari Lombok jossa kannattaa myös käydä. Ihanaa suunnittelua sinne :)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...