Sivut

tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän tunnelmaa

Eilen on saatu tännekin vihdoin viimein lunta <3 Alkaa tuntua enemmän joululta. Kynttilät palamaan, glögiä lasiin ja nauttimaan itsenäisyyspäivästä. Illalla suuntaamme ystävillemme. Meillä ei sinivalkoisia kynttilöitä ole, mutta yhtä hyvin asian ajaa Iittalan tuikkukippo papan nikkaroimien perunalaatikoiden päällä. Pappa oli sotaveteraani, tässä pieni kynttilä hänelle muistoksi ja kaikille muille kiitokseksi itsenäisyydestämme.Itsenäisyys merkitsee minulle sitä, että saamme elää vapaassa hyvinvointiyhteiskunnassa, jossa vallitsee sananvapaus ja kaikilla on lähtökohtaisesti samat oikeudet ja vapaus valita. Matkustaessa sellaisissa maissa kuin vaikkapa Kiina tai Kambodzha, ovat nämä korostuneet entistä enemmän. En sano, että kaikki olisi kunnossa, sillä eriarvoistuminen ja suvaitsemattomuus tuntuu olevan surullisesti nousussa, mutta jokainen voi omalla toiminnalla vaikuttaa osaltaan siihen, millaisessa Suomessa nyt ja tulevaisuudessa elämme. Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää teillekin!

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hyvvää Itsenäisyyspäivää sinnekki <3
  Mie kans olen niin isänmaallinen, Suomessa on niin hyvä asua verrattuna monneen muuhun maahan <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Inanaa ja samoin myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Hyviä ajatuksia, kauniita kuvia. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää teille myös!

  VastaaPoista
 5. Satu ja anonyymi: kiitos molemmille! :) Meillä meni oikein kivasti eilen ystävillä pukuja arvostellen ja joulutorttuja mussuttaen.

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...