Sivut

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, paremmat kujeet

Vuosi on vaihtunut jälleen onnellisissa merkeissä ystävien kera. Mitä sisältyi omaan vuodenvaihteeseemme: kosolti hyvää ruokaa, seuraa, kippistelyä, pelailua ja sädetikkujen heiluttelua Helsingin kallioilla. Kukaan meistä ei raketeista juuri perusta joten niitä näimme riittämiin muiden paukuttelemina.

Päivä oli juuri niin mukava kun suunniteltiin, vaikka eräs ikävä uutinen vähän laski omaa tunnelmaa. Onneksi kavereiden seura auttaa asiassa kuin asiassa! Aloitimme brunssilla Fazerilla, josta siirryimme lasillisille Belgeen ottamaan yhdet neuvoa antavat ulkona pakkasen alkaessa kiristyä. Eilen muuten oli kirpsakka ilma yöllä ulkona, huh, kunnon villarukkasia olisi kaivannut!

Kaupungilla oli kiireistä ja ihmisvilinää riittämiin, kaikilla hoppu ties minne illan viettoon ottamaan uusi vuosi vastaan :)


Tuulisilla kallioilla teki kavereilla tiukkaa koettaa sytyttää onnettomia sädetikkujamme :) Aamulla herätessä pakkanen oli maalannut parvekkeen ikkunaan nättejä kuvioita. Onnellista uutta vuotta kaikille ja hyviä hetkiä tärkeiden ihmisten parissa! OLKOON VUOSI 2012 LOISTAVA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...