Sivut

lauantai 10. joulukuuta 2011

Illallinen on katettu

Perjantaina pääsee parhaiten kiinni viikonlopun tunnelmaan kiireistä, kun keksii heti illaksi jotain mukavaa. Aiemmin olen maininnutkin, että koska viikolla meillä on niin kova hoppu, perjantait on yleensä pyhitetty kahdenkeskiselle ajalle. Mies oli hakenutkin tykötarpeet kaupasta ja loihti meille mahtavan illallisen: naudan sisäfilee höystettynä grillivihanneksilla ja maustevoilla. Namm! Minun tehtäväkseni jäi kattaa pöytä, hyvä niin. Kukin tekee sen minkä paremmin osaa. Samalla suunnittelimme jo himppasen erästä ensi vuoden hyvin tärkeää tapahtumaa.



Kas näin valmistuu marinadit vihanneksille: oliiviöljyä, rosmariinia, suolaa ja pippuria. Vihanneksista mukana porkkanaa, selleriä, bataattia, sipulia ja lanttua. Terveellisiä ja puhtaita raaka-aineita. Essencen punaviinilaseja olemme saaneet kerättyä nyt 6kpl, ja joulupukki on vinkannut että samaa sarjaa myös valkoviinilasitkin olisivat tulossa lahjojen joukossa. Tontut ovat olleet siis tarkalla korvalla. Ostin näitä nättejä tähtiservettejä taannoin pienestä sisustusputiikista.

Kuvaan aina ilman salamaa, koska pidän luonnollisesta valosta kuvissa. Pimeässä illassa kuvista tulee vaan ikävän kellertäviä, vaikka asetuksia olen kuinka säätänyt. Koitetaan kestää.



Vieläkin herahtaa vesi kielelle. Mikäs se parempaa kuin aloittaa viikonlopu hyvällä ruoalla! Jälkkäriksi lemppariani: Ainon mustikkapiirakka-jäätelöä.




Maukasta viikonloppua lukijoilleni! <3

11 kommenttia:

  1. Apua miten hyvännäköistä! Osaispa itse tai poikaystävä loihtia jotain tuollaista, mut ei taida luonnistua :D

    VastaaPoista
  2. Essencet <3 Ja näyttää herkulliselta! -Sanna

    VastaaPoista
  3. Nyt tuli hirviä himo saaha tuota herkullisen näköstä lihhaa :D Nam :P Kaunis kattaus ja ihanan näkönen ateria *slurp*

    Meilläki mies tykkää kokkailla, joten annan sen kokkailla ja mie sitte kokkailen, jos mies on väsyny :) Meillä on semmonen järjestely, että ko mies kokkaa niin mie sitte siivoan jälet :D Voit vaan arvata sitä sotkua ko ei miehen itte tarvi siivota :D Mutta en valita, se tekkee niin hyvvää ruokaa :)

    Mukavaa viikonloppua sinnekki :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi ja Sanna, kiitokset! Hyvä ruoka, parempi mieli, eikös se näin mene :) Tämä ateria oli vielä hyvin helppo kokonaisuus: vihannekset marinoituna uunin ja pihvit pannulle, maustevoi edellisenä päivänä jääkaappiin maustumaan. Mukava kokkailla kotonakin kunnon ateria ravintolan sijaan.

    Satu: Heh meillä taitaa mennä samoin, minä katan ja siivoan ja mies kokkaa. Tämä työnjako on hyvä, toisinpäin ei nimittäin toimisi :D Oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Herkullisen näköistä! mistä olet muuten ostanut tähti-servetit? Olisin itse sellaisia vaille, enkä oo mistään löytänyt... :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Miia! Sisustuskaupasta Sellosta nimeltä Punainen Rusetti, Francoise Paviotin mallistoa, joka on ilmeisesti keskittynyt kaikenlaisiin kattaustekstiileihin. www.francoisepaviot.fr/. En ole näitä muualla nähnytkään, kangasmaisia ja tavallista parempaa laatua :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköistä ja tunnelmallista! Punaviini pöydässä on yksi lemppareistani :)

    VastaaPoista
  8. Voi kiitos Carita! Hyvää pihviä ei tosiaan voi nauttia ilman täyteläistä punaviiniä, muuten maku jää puolitiehen :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos sinulle! kävinkin katsomassa heidän sivuiltaan ja paljon löytyi ihania juttuja mitä tahtoisi! =D

    Mukavaa torstain jatkoa.

    VastaaPoista
  10. Piti heti tulla vastavierailulle vinkkaamaan, että samoja sängynpäätyjä kuin meidän makkarissa on näytti nyt olevan myös valkoisena Elloksella =)

    VastaaPoista
  11. Moi Hanna, Elloksella olen päätyjä katsellut mutta tikattuna ei ole osunut silmään? Kiitokset, täytyypä tarkastaa uudelleen :)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...