Sivut

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Ei jouluverhoja vaan joulutyynyt

Monet ahkerat vaihtavat jouluverhot kotiin. Itse en ole tehnyt moista rumbaa vaikka vaihtelu tekisi terää. Jotain jouluista tekstiiliä olohuoneeseemme kuitenkin ilmestyi: valkoiset joulutyynyt. Tyynyt ovat peräisin tänä jouluna Stockmannilta, Casa Stockmann-merkkiä. Tässä on kiva vihdoin köllötellä, katsoa niitä mainitsemiani leffoja ja odotella jouluntuloa. Eilen paniikissa 15.12 lähestyessä sain myös viimeiset joulukortit askarreltua ja kipaisin postilaatikolle paksun kuoren kera. Postissa ovat ja matkalla eri puolille Suomea! Olemme pari korttia ystäviltämme jo saaneet <3 Loput lahjapaketit odottavat vielä makuuhuoneessa kääreitä korttien jälkeen.

Vaihtoiko moni teistä jouluverhot? Ehkä ensi vuonna panostan niihin, parhaat jouluverhot olisivat mielestäni valkoiset hopeisella kuvioinnilla. Harmittaa muuten, että en ole vieläkään nähnyt koko talvena lunta kuin kerran laiskasti tippuvina lumihiutaleina, jotka sulivat heti pois. Onneksi Pohjanmaalla, jossa vietämme joulumme, on kuulemma valkoista ympäriinsä. Ehkä saamme sittenkin valkoisen joulun! Saimme vielä tänään kivan joulutervehdyksen työpaikalta, viinipullon ja 50e lahjakortin. Ensimmäinen saamani joululahja tänä vuonna. Pidän työstäni :)

6 kommenttia:

  1. Todella kauniit joulutyynyt! Olen itsekin etsiskellyt jouluisia tyynyjä, mutta olen löytänyt lähinnä punaisia sellaisia.. Tuollainen valkoinen lumitähtinen tyyny olisi niin passeli meillekin! :)

    Ja jep, täällä Pohojammaalla on valkoista (vaikkakin tänään on ollut niin lämmintä että lumi on sulanut vähän loskaksi, mutta eiköhän se jouluksi taas pakastu ja lumistu :) !

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä olevan, voi tahdon sinnepäin jo! Täällä sataa vettä lähes joka päivä ja ruoho kukoistaa vihreänä. Todellinen winter wonderland! Lumipeitettä alkaa olla jo kova kaipuu. Kiitosta, tyynyt ovat kyllä hyvin nätit ja yksinkertaiset :)

    VastaaPoista
  3. Kylläpä on kauniit joulutyynyt. Meilläkin tulee ainoastaan talvisempia tyynyjä, verhot on samat valkoiset, oli joulu tai juhannus! Mun joulutyynyt on tänä vuonna valkoiset tekoturkistyynyt ja bambi!
    Meillä näkyi pari päivää pikkusen lunta, nyt vaan kuraa ja vettä. :/ Säätiedotus antaa kuitenkin vielä vähän toiveita valkeasta joulusta!

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos Esmeralda! Ihastelin myös sinun jouluasetelmia, ihanan tunnelmallisen näköistä, kyllä kelpaa joulun tulla! :) Vaikka jälleen sataa vettä..

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo valkonen joulutyyny! :) Ja ei täälläkään oo vaihettu verhoja jouluksi, samat l.valkoset pellavaverhot täälläki, oli kesä tai talavi :)

    Toki tekis mieli vaihella verhoja jouluksi mutta ei viiti aukoa kukkaronnyöriä muutaman päivän takia, ainakaan just nyt, ikkunoitaki on aika monta :) Voipi olla eri mieli sitte ens jouluna jos vaikka sitte ois valkoset mutta vain hieman jouluset verhot :) Vaikka jollaki kivalla beigellä tms joulutekstillä :) Mutta hyvät on nämä nykysekki :)

    Täällä on tullu lunta mutta on satanu vettä nyt niin monta päivää että tuo lumi ei kyllä kauaa ennää tuolla maassa oo, vihertää jo joissaki paikoissa nurmiki :/ Pekka Pouta kyllä lupas valkosen Joulun :D

    VastaaPoista
  6. Kiitos Satu! :) Kauniitahan jouluiset verhot ovat, kun vain jaksaisi tosiaan vaihtaa ja löytäisi ne oikeat! Oi, toivotaan kovasti että Pekka on ennustuksissaan tällä kertaa oikeassa!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...