Sivut

maanantai 30. tammikuuta 2012

Täydennystä astiastoomme

Villeroy&Bochin astiastomme sai täydennystä. New Wave tuntuu olevan suosittu astiasto monessa muussakin kodissa. En ihmettele, niin selkeälinjaista ja tyylikästä. Joululahjaksi saimme New Wave-lautasia ja nyt astiasto täydentyi Cafe au lait mukeilla ja aseteilla sekä neljällä nätillä kristallijälkiruokakulholla. Kiitos vaan tärkeille tästä varsin mukavasta sunnuntaiyllätyksestä. Astiasto ei ole jokapäiväisessä arkikäytössä vaan juhlatilanteita ja muita illanistujaisia varten, joita melkoisen tiuhaan onkin. Tervetuloa vaan sumpille, kaverit ;)


V&B sarja on miellyttänyt alusta saakka ja nyt kun sitä alkaa kertyä enemmän, tuntuu se entistä osuvammalta omaan makuun. Juuri New Wave on kaikista V&B sarjoista oma ehdoton suosikkimme. Nyt jään nautiskelemaan iltakaffesta sohvalle, moikat!


4 kommenttia:

 1. Ovat kyllä kauniita ja tyylikkäitä astioita! Ihailen ja hipelöitsen niitä aina Stockalla käydessäni. Meillä ei muuten varsinaista juhla-astiastoa ole, pitääkin laittaa vinkkiä eteenpäin kaikille lahjanostajille... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, tyylikkyys on oikea sana :) HobbyHallissa on näitä myös myynnissä, eilen myös Stockan kantistarjouksissa näytti olevan pienellä alehinnalla, vinkvink ;)

   Poista
 2. Ajattomia ja kestäviä, Stockalta on muutamia omaan astiakaappiin hankittu myös :)) KS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestäviä ovat kyllä, ystävillä nämä ovat kestäneet kovaakin käyttöä ja näyttävät aina hyvältä.

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...