Sivut

lauantai 14. tammikuuta 2012

Ohimennen ostoksilla

Ihana viikonloppu. Tulee todella tarpeeseen, apean viikon jälkeen. Tämä viikonloppu kulkee nimellä naisten hömpötysviikonloppu: näkemisiä, häämessuja ja leffaa. Kiitos teille lukijoillekin jokaiselle kauniista sanoista ja ajatuksista <3 Suru on myös voimaannuttava tunne sillä se muistuttaa vahvasti siitä, miten rakkaita ihmisiä meillä on tai on ollut.

Tässä kuvia jotka jäivät aiemmin laittamatta. Olen tehnyt ensimmäisen hankinnan häihin: ostin vieraskirjan. Ei tämä mikään häähankinta pitänyt oikeasti olla, mutta oli niin sopivan oloinen hopeisilla reunuksilla ja oikean värinen. Kävin pyörähtämässä ohimennen Ordning&Redassa ja tuote oli alennuksessa -40%. O&R:n tuotteet ovat kestäneet itselläni mm. kosmetiikkapussukkana varsin hyvin ja niiden yksinkertaisuus mutta värikäs valikoima viehättää.

Kylkiäisenä mukaan sattui matkalaukkuun nimikyltti. Lempilaukku matkoilla on ollut aina rinkka. Rinkka selässä on pari puolen vuoden reissuakin talsittu. Kaupunkilomilla olen kuitenkin todennut, että rinkka ei toimikaan niin näppärästi. Siksi ostin elämäni ensimmäisen matkalaukun viime vuonna, johon nyt kelpaa uusi kylttikin kiinnittää eikä arvakilla omaa laukkua hihnalla. Seuraavaksi matkalaukku pakataan mukaan Alppireissulle. Nyt täytyy rientää messuilemaan, hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! O&R tuotteet ovat ihania, meilläkin niitä. Parempaa ensi viikkoa <3 KS

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kauniita ja kestäviä ovat tuotteet. Hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...