Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2012

Valaisin, josta en luopuisi

Tällaiset pitkät viikonloput on parhaita! Tuntuu, että loma vaan jatkuu ja jatkuu, torstaina aloittaessa ystävillä saunaillalla tuntui jo lauantailta ja huomennakin saa rötväillä. Tykkään! Tämä tähän kotiin hankittu ruokailutilan Secto Designin valkoinen Octo-valaisin on yksi ehdoton lempparini kodin valaisimista. Valaisimen puu näyttää hauskasti jossain valossa puiselta, toisessa mustalta. Energiansäästölamppu ei kuumenna valaisinta. Olen muutenkin melkoinen valaisinintoilija, ensimmäisenä sisustusostoksilla hipelöin kauniita valaisimia. Ruokailutilan tabletit ovat olleet nyt vähän aikaa samat, valkoiset liinat saavat seuraavaksi koristaa pöytää.


Valaisin heijastuu kivasti Ikean peilistä. Secton jalkavalaisin olisi valkoisena haave olohuoneeseen, mutta taitaa jäädä nyt haaveeksi vähän aikaa. Onko teillä muilla Secto Designin valaisimia tai ollut mielessä hankkia? Ensi vuoden säästökohde on jo selvillä, joten kotiin suuria muutoksia ei ole tulossa. Haaveissa olisi toki aina vielä isompi koti, mutta ainakaan vielä sille ei ole tarvetta :)

4 kommenttia:

 1. Todella upea tuo Octo-valaisin! Suunnittelen itse samaa valaisinta ruokapöydän päälle. Mille korkeudelle olet ripustanut valaisimen ruokapöydän pinnasta mitattuna?

  VastaaPoista
 2. Kiitos, on ollut ehdottomasti yksi parhaista hankinnoista! Valaisimen alaosa on 80cm pöydän yläpuolella. Koot valaisimelle: korkeus 68 cm, Ø 54 cm.

  VastaaPoista
 3. Upea Octo <3 Sait minusta uuden lukijan, teillä on kaunis koti!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin tämä valaisin ruokapöydän päällä. Hauskaa, otin juuri tänään samanlaisen kuvan valaisimesta blogiini :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...