Sivut

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Lunta tulvillaan on raikas talvisää

Lunta, sitähän minä kaipailin ennen joulua useaan otteeseen. En kaipaa enää :) Nyt sitä alkaa olla täälläkin niin reippaasti, että riittäisi naapuriinkin jaettavaksi. Nätimpää kaupungissa kuitenkin on kun on vähän valkoista tuprutellut, kuten alakuvassa näkyy se "vähän". Minulla ei ole juuri merkittäviä varsinaisia talviharrastuksia muuta kuin laskettelu. Immeiset, jotka oikeasti puuhailevat kivojen talvilajien parissa kuten hiihto tai luistelu, tämä valkoinen ajanjaksokin tuntunee huomattavasti suotuisammalta. Itse odottelen lähinnä jo kevättä kun joulukin meni, hyrr...


Formverk <3 Ihania sisustusjuttuja pilvinpimein Annankadulla. Paljon tyyliä mistä pidän: Eva Soloa, Kartellia, Foscarinia jne. Ja alla muuta näyteikkunatepastelua. Nämä kuvat muuten otettu omalla objektiivilla vailla lainaputki edelleen on käytössä. Testailen molempia.


Helsinki on parhaillaan ehdottomasti kesällä mutta ei se lumipeitonkaan alla hullumpi ole. Pahimpia ovat harmaat loskakelit. Ensi viikolla aion bliniviikoille ystävän kera. Mamma Rosassa on mainioita blinejä, onko jollain suositella muuta hyvää paikkaa nautiskeluun?

4 kommenttia:

  1. Lasipalatsin blinit on aika herrrrrkulllisia!

    VastaaPoista
  2. No tietenkin, palautit Lasipalatsin mieleen, kiitti! :)

    VastaaPoista
  3. Tuttuja näkyjä, täälläkin on autoa kaivettu kinoksista useaan otteeseen. Murr!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hyötyliikuntaa! Lunta saa olla mutta liika on liikaa.

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...