Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Friends made my day

Ai että miten onkaan ollut hyvä viikonloppu! Niin hyvä, että ansaitsee ihan oman postauksen. Miekkonen on ollut viettämässä poikien viikonloppua opiskeluaikaisten kavereiden seurassa, joten me suuntasimme naisvoimin viidestään häämessuille Katajanokalle. Tervetullutta hömpötystä, kolme ihanaa kaasoani ja eräs toinenkin tuleva morsio kokoonpanolla. Tällaisista aineksista ei synny kuin hyvä lopputulos!

Messuilta suuntasimme vielä Carlitokseen illastamaan sekä yhden kaason luo illaksi purkamaan päivän saalista <3 Carlito`s oli suosittelemisen arvoinen paikka Aleksilla, itse en ollutkaan tänne aiemmin eksynyt koska on suhteellisen uusi. Ravintolassa vaikuttaa paitsi tietenkin ruoka, myös tunnelma. Itse pidin hämyisestä tunnelmasta ja loistosijainnista.
Messuilla en ehtinyt kuvata lainkaan, sillä väkeä oli tungokseen saakka ja keskityin haalimaan esitteitä ja infoa tulevaa h-hetkeä varten.Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tajusin juuri, miten harvoin käyn nykyään Helsingin keskustassa. Ihanan talvinen kaupunkimaisema.

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, työmatka kulkee Espoo-Helsinki väliä mutta ihan keskustassa huomaa käyvänsä yllättävän vähän. Tykkään kovasti istua kivoissa kahviloissa ja seurata meininkiä :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tosi kivalta päivältä! :)

  VastaaPoista
 4. Kovin kiva se olikin, kyllä vaan tällaiset ihanat hömppäpäivät tulevat tarpeeseen :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...