Sivut

torstai 19. tammikuuta 2012

Sisustusinspiraatiota toisen silmin

Meillä sisustus on muotoutunut hyvänä yhteistyönä palanen kerrallaan. Tosin aina tuntuu olevan vähän jotain kesken. Opiskeluaikaisista huonekaluista on luovuttu ja laitettu kiertoon ja aina uuteen kotiin muutaessa on vaihdettu vanhaa uuteen ja kierrätetty jälleen. Selailimme tovi sitten kuvia, miltä voisi näyttää, jos mies sisustaisi asuntoa alusta saakka.

Mikä voisi olla muutenkin miesten makuun sisustuksessa? Simppelein vastaus olisi: karsitaan kaikki pieni tavara pois ja isoja massiivisia huonekaluja tilalle, mutta ei liikaa puuta. Jonninlainen minimalisti asuu meillä. Tässä esimerkkinä Lontoolaisen valokuvaaja Simon Eldonin ikuistamia inspiroivia sisustuskuvia, jotka miellyttävät miehenkin silmää. Sanoisin, että näissä on paljon miehekästä sekä naisellistakin ja ideoita moneen.

Oma rauhallinen pelinurkkaus olisi paikallaan enemmän kuin toiveissa, heh! Kontrasteja saisi olla: yksi huone vaalea, toinen tumma. Mutta myös väriläiskiä sopivasti sekaan piristämään kokonaisuutta. Itselläni tuo Smegin jääkaappi osuu aina silmään. Sellainen mustana tai valkoisena meille, kiitos!


Miehen boksiin tiiliseinää ja valkeanharmaa harmoninen makkari. Kyllä kelpaisi varmasti monelle muullekin. Kylpyhuone mustalla mosaiikilla ja kultaisella peilireunuksella on omaan makuuni hieman liian tuhti, mutta ainakaan mahtipontisuutta tästä ei puutu.


Huomenna on tiedossa kiva viikonlopun aloitus miekkosten ideoimana ja järjestämänä: ystäväpariskunnan kanssa sushi-illallinen. Menu:

- Alkuruoaksi Misokeittoa
- Pääruoaksi itse tehty sushi - Maki: lohi, kurkku ja avokado. Nigiri: lohi ja ravunpyrstöt. Lisäksi hunajamelonisalaattia. Kyytipoikana sopiva valkoviini
- Jälkiruoaksi Irish Coffee ja jäätelöä (ei niin japanilainen mutta aina niin toimiva).

Mukavaa vaihtelua taas arjen kanalle ja makaronilaatikolle, vaikka nekin mainiosti maistuvat. Keittiö on miehen valtakuntaa. Ja se sopii tälle tytölle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...