Sivut

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kaupunkikoti Manhattanilla by Swank

Esittelyssä Elle Decorissa aiemmin kuvattu näyttelijä Hilary Swankin kaunis Manhattanin koti, jossa ihastuin väreihin ja tunnelmaan. Murrettuja tummia sävyjä sekä luonnonvalkoista ja puhtaanvalkoista väriä yhdistettynä, Tripod-valaisimet, kulunutta puupintaa, tyylikäs kokonaisuus mahdutettu sopivaan tilaan. Tämä kaupunkikoti on oiva esimerkki siitä, miten värin eri sävyjä yhdistelemällä ei synny sekava, vaan selkeä kokonaisuus kontrasteineen.

Sisustuksessa parasta on, kun joku onnistuu luomaan kauniin kokonaisuuden. Pienten yksityiskohtien ja kaikkien värien ei välttämättä tarvitse miellyttää omaa silmää, mutta kokonaisuus on asujan näköinen ja oloinen, lämmin. Huomaan itselläni että monenlaiset erilaiset tyylit miellyttävät silmää, jos kokonaisuus on vaan mietitty kuntoon. Toisinaan taas kauneimmatkaan lempimerkit eivät näytä hyvältä väärässä ympäristössä.


Habitaressa oli esillä syksyllä erilaisia mielenkiintoisia puisia seinäpaneeleja, kuten tässä ylemmässä puupinta. Vaalea paneeli olisi erinomainen vaikkapa kylppärin pukeutumistilaan tai makuuhuoneeseen, pehmentää vähän muita seiniä. Eräs juttu mikä mietityttää tässä kodissa, on tumma kalanruotoparketti. Mutta mukava piilopaikka kertakaikkiaan Ison omenan ytimessä.

2 kommenttia:

  1. On kyllä nättiä, pidän kans tuollaisesta värimaailmasta. Olkkari ja eteinen varsinkin ihania! -Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Ja nuo kukat myös piristää huoneita, täytyypä hankkia omaankin maljakkoon Liljoja tai tulppaaneja taas piristämään.

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...