Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2012

Uusi kattaus, parempi ruoka

Kattausta uusilla lautasilla, servettipidikkeillä ja viinilaseilla. Tänään nautimme oikean arjen gourmet-aterian ukkokullan väsäämänä: itsetehtyjä pinaattiohukaisia jauhelihatäytteellä. Namm! Minä tietenkin skeptikkona olin ensin vastaan itsetehtyjä "pinaatilättyjä", mutta mieli muuttui herkkuja maistaessa. Nopea ja terveellinen ruoka. Blinitaikinan sekaan pinaattia, jauhelihan sekaan reilusti mausteita, sipulia ja tuorejuustoa ja uuniin hetkeksi. Parempaa saa hakea mutta huh miten täyttävää. Hyvyydet tuhottiin nopeammin kuin muistin kuvata, joten herkuista ei kuvaa ikävä kyllä näpsästy :)

Valkoiset kaitaliinat piristävät taas vaihteeksi pöytää ja tabletit saivat väistyä. Koetin liinoja silittää aikani mutta eivät vaan silinneet kunnolla, joten anti mennä. Lasit Iittalan Essencen puna- ja valkoviinilasit. Lautaset V&B New Wave. Pidikkeet Lexingtonin. Lautaset eivät tosin ole meillä normaalisti arkikäytössä, vaan posliinit vedetään esiin astiakaapista illanistujaisissa ja juhlissa. Huomenna onkin taas pientä arjen juhlaa kun menemme tyttöjen kanssa after workille syömään ja leffaan kaupungille. Piristää kummasti pitkän päivän päälle!

3 kommenttia:

  1. Arjesta saa juhlaa ja täytyy sanoa, että maistuu se ruokakin paljon paremmalta noin upeilla kattauksilla! :)

    VastaaPoista
  2. Tyylikäs on kattaus, bongasinkin uudet kivat valkoiset kaitaliinat! KS

    VastaaPoista
  3. Kiitos Suvi, näin on! <3 Kerran esteetikko on aina esteetikko, jaksaa suunnitella ja näpertää.

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...