Sivut

torstai 2. helmikuuta 2012

Helmikuun aloitus bliniviikoilla

Bliniviikot on monessa paikassa meneillään. Tämän tytön masu pitää suuuuunnattomasti hyvästä ruoasta, joten toissapäivänä tapaksia Casa Largossa, eilen blinejä Kappelissa. Siinäpä ne illat sitten menevätkin mussuttaessa. Hyvän ystävän seurassa päädyimme ravintola Kappeliin Lasipalatsin oltua täpötäysi etukäteisvarausyrityksistä huolimatta. Kappelin blinit kuitenkin ajoivat asian täysin, käväisimpä ensimmäistä kertaa vuoden loppupuolella remontoidussa ravintolassa piipahtamassa ja pidin kovasti! Vanhaa oli kunnioitettu riittävästi ja uutta tunnelmallisuutta ja loistoa oli ripautettu mukaan. Tämäkin paikka oli niin täynnä että saimme viimeiset paikat, mutta kelpasi.OmaMenu:

Blinipaletti, siianmätiä lisäkkeineen, sienisalaattia, kylmäsavuporotartar, sillikaviaaria ja katkarapuskagenia, S-Etukortilla 25€/norm. 28€ 

Kuvat lainattu kappeli.fi ja omakaupunki.fi
Ulkona on niin hurjan kylmä (ei liene vaikea huomata) että pipo syvälle päähän ja untuvanuttua tiukemmalle. Saisi jo kääntyä tämä suht tympeä sää lauhemman puolelle!

2 kommenttia:

  1. Vau, näyttääpä Kappelissa nykyään hienolta! Tai näytti siellä ihan hienolta tietty ennenkin. :) Pitääkin joskus käydä katselemassa siellä itsekin remontin tuloksia. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, uudistus oli kyllä ehdottomasti hyvään suuntaan vaikka nuo kuvat eivät ihan oikeutta annakaan :) Kiitos Maria ja samoin sinne, ihana perjantai!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...