Sivut

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Viemisiä viikonloppureissulle

Hyvää naistenpäivää ihanaiset! On upeaa olla naikkonen. Turhan monessa maassa naiseksi syntyminen on suorastaan kirous. Koska ei voi maailmaa yksin pelastaa, pienillä jutuilla on merkitystä ja keskittyy kehumaan ja ilahduttamaan ympärillä olevia ihmisiä ja teitä jotka ilonaihetta blogeistakin saatte kuten minäkin Tämmöisenä kelpaan ja rakastan ukkokultaani siksi, että hän saa päivittäin minut tuntemaan itseni merkitykselliseksi ihmiseksi, ennenkaikkea tasavertaisena kumppanina. Sama pätee ystäviin joita tuetaan ylä- ja alamäessä ja edetään yhtä matkaa. Sitä kärkkymääni kukkapuskaa ei muuten aamulla vielä näkynyt mutta iltapäivällä kuulemma saattaisi olla jotain eli "oli muistanut", saapi nähdä.

"Your beliefs don`t make you a better person. Your behavior does."

"The way people treat you, is a statement about who they are as a human being. It is not a statement about you."

Me lennähdämme tänään viikonlopun viettoon Vaasaan veljelle vieraisille ja ystävän 30-vuotisjuhliin. Loistavaa päästä käymään pitkästä aikaa entisessä opiskelukaupungissamme! Tuliaisena löysin samasta putiikista kuin Tine K.-päällisen tämän suloisen makean kassin. Sisällöksi ostin Pentikistä pientä suupalaa ja täytän tätä vielä lisää. Lisäksi pirteän kevään värisiä kylppäritarvikkeita.Voiko tällaista tekstiä vastustaa? Toivotaan aurinkoa viikonloppuun!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa naistenpäivää! IHania tuliaisia, noi pentikin fudget on ihan hirveän hyviä (ja kauhean koukuttavia..)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös sinne vielä jälkikäteen, meidän naisten päivähän on joka päivä :) Noi on LIIAN hyviä, sulaa suussa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämmöisiä herkkupusseja on kiva saada ja antaa!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...