Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kuvat kehyksiin

Kevät saa kirmaamaan juoksulenkille, eiliseltä 10km takana ja jatkuvuvasti askel tuntuu kevyemmältä. Ehkä tästä vielä puolikkaan maratonin vaatimaan kuntoon ehtii. Ja tämän rennon viikonlopun aikana saimme vihdoin hääkuvia kehyksiin. Nyt on eteisessä Ikean korkeassa kehyksessä uudet kuvat, pianon päällä yksi yhteinen kuva ja runsaasti kuvia vielä sommiteltuna kuvakirjaan. Paljon hyviä muistoja! Valokuvat ovat itselle tärkeitä sisustuksessa ja niitä löytyykin joka huoneesta jääkaapin ovea myöten. Tärkeiden ihmisten kuvia ympärillä ja lipastossa tallessa.


Kuvakirjaan kokosimme otteita puheista ja onnittelukorteista. Näin kaikki hauskat muistot jäävät kansien väliin kuvien yhteyteen. Nämä hopeiset pienet kynttilälyhdyt ovat H&M:lta, ennen joulua ostin paketin ja huomasin että niitä on vieläkin myynnissä, siispä nappasin vielä yhden 2kpl paketin mukaan. Adios ja hyvää sunnuntaita, nyt tapaamaan kamua kaupungille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...