Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Inspiraationa Houzz

I`m in love with the apartment and the colors. Tuttavuuteni Houzz-sivusto on Oikotien asuntojahdin ohella tullut hyvin tutuksi kiireisestä arjesta huolimatta. Aina riittää tilaa haaveilulle! Erityisesti sivustolla viehättävät laadukkaat ja suuret kuvat ja pienet detaljit asuntojen sisustuksesta kuvien tageissa. Asuntojen kuvat ovat brittityylisiä ja välimerellisiä. Olen perustanut oman profiilin sivustolle, jossa kaikki tämän kodin kuvat ja muita asuntokuvakansioita. Eipä sillä etteikö Pinterestistä löytyisi jo tarpeeksi inspiroiduttavaa, tällä Houzz-sivustolla upeiden kotien määrä on loputon. Toisaalta rakastan vaalean pelkistettyä tyyliä, mutta myös tällaiset lämminsävyiset beigeen ja hopeaan/teräkseen taittuvat värit kodissa saavat ihastelemaan kunnolla. Näistä kuvista voi oikein aistia kodikkuuden hulppeudestaan huolimatta ja erona Pinterestiin Houzz:n sivustolla on, että asunnot on jaoteltu kokonaisuuksiksi ja yhdestä asunnosta saa irti monta kulmaa.Tämä Lontoolaisen asunnon kylppäri viehättää kovasti! Ihania hiekan sävyjä ja keltaista pirteää piristämässä. Jotenkin tummemmassa kylppärissä näkee väritkin kirkaampina kuin täysvalkoisessa.
Tässä upeassa asunnossa on liikaa tavaraa mutta tuijottelen edelleen noita sävyjä ja pintojen yhdistelyjä! Ihania kerrassaan!
Erityisesti kiinnitin huomiota sävyjen ohella asunnon valaisimiin, ne ovat niin kauniin sävyisiä ja mallisia että ottaisin omaan kotiin minkä tahansa. Jos jollakin muullakin on tuolla tili, olisi kiva päästä katsastamaan erilaisia boardeja. Hyvää yötä!

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, pitääkin tutustua sivustoon oikein ajan kanssa :)

  Sain myös ihan mielettömästi inspistä näistä kuvista: oma kotimme kun ei ole lähtökohdiltaan valkoista valkoisen päälle (vaikka ehkä sellaiseen oltaisiin itse päädytty helppouden vuoksi, jollei oltaisi ostettu taloa valmiina)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, niin minäkin! Ja asuntokuume sen kun kasvaa. Teillä on kyllä upea koti <3

   Poista
 2. Tuo kylppäri on kyllä tosi kiva pienellä keltaisella piristysvärillä. Ei sillä, muutkin kuvat on tod upeita! :)
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienillä jutuilla saa kyllä piristystä aikaan, keltaista haluan myös kotiin enemmän kevään tullen!

   Poista
 3. Kiitti vinkistä ;) On kyllä upea koti ja ihania yksityiskohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tämä on upea koti! Ja löysin pari upeaa terassikuvaa joten pakko saada oma piha seuraavaan kotiin :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...