Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kotoilua ja pieni DIY-projekti

Viikonloppuun kuului kotoilua oikein pitkän kaavan mukaan. Olemme lähinnä reippailleet ja tehneet hyvää ruokaa siipan kanssa. Luomuburgeri itse väsättynä on helppoa herkkua: luomunautaa, luomuvihanneksia ja lisukkeena kevyesti maustettuja bataattisiivuja. Vaikka lunta on tupruttanut taas aivan liikaa, päätin ripustaa jo uusimpia kevätvaatteita Hayn naulakkoon riippumaan. Seuraava vaihe on saada naulakko nätiksi muista vaatteista ja karsittua kaikki turha pois - kuten huomaatte siinä roikkuu tällä hetkellä kaikenlaista. Samalla on tullut siivottua koko vaatekaappi kaikesta roinasta, iso urakka takana! Monta pussia odottaisi joko kierrätyksen, kirppikselle tai huuto.nettiin menoa.

Ja hei, ne haaveilemani tuoli (Kartellin Ghost käsinojilla tai Hay AAC) olivat sitten loppu kun seuraavana päivänä menin niitä etsimään. Siispä hyödynsin -20 % alen verkkokaupassa johonkin muuhun ei-sisustukseen. Näiden seurauksena syntyi myös tämä seuraava DIY-projekti, joka odottaa suihkutiloissa työstöä. Maalit ja hiomapaperit on hankittu ja ensimmäinen vaihe tehty. Näytän valmista lopputulosta lähipäivinä :)4 kommenttia:

 1. Nam, luomuburgerit kuulostavat herkulta! :) Mielenkiinnolla odotan DIY-projektisi lopputulosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tehtynä oli kyllä herkkua. Tämä DIY-projekti on vähän venähtänyt joten nyt vihdoin loppuun, pian näet :)

   Poista
 2. Jee kevät vaikka tuntuu paljon muulta kun lunta ja pakkasta -20`C, hyrr! Veikkaan tuolia DIY-kohteeksi :)
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee, täällä on käyty -21 asteessa tänään, so freaking cold!! Aika oikein veikattu. :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...