Sivut

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kun välittäjä tulee käymään

Neljän päivän sisään olemme kutsuneet neljä välittäjää arvioimaan kotiamme. Tänään on vuorossa ensimmäinen käynti. Viikossa on ehtinyt tapahtua huimasti uuden kodin löytymisen suhteen joten täällä blogin puolella on ollut hiljaisempaa. Eteemme sattui viime viikolla meille juuri sopiva ihana potentiaalinen koti ja rattaat lähtivät pyörimään todella nopsasti. Lainahakemus on vetämässä, välittäjät on kutsuttu kylään ja uutta asumusta varten pian kaikki alkaa olla reilassa. Alustava varaus on asuntoon tehty. Asunto, joka on nyt kiikarissa, on vielä jonkinsortin pusikkoa tällä hetkellä ja rakentaminen alkaisi keväällä. Olen varsin innoissani ja olisi ihanaa valita itse pintamateriaaleja alusta saakka mutta koska mikään ei ole vielä varmaa, siihen saakka matalaa profiilia. Itseäni on pänninyt suunnattomasti ja tavattoman paljon tämä etelän asuntojen röyhkeä hintataso ja olen murissut siitä moneen otteeseen. Mutta täällä olemme ja pysymme. Nyt todella toivon, että tämä yksi löydetty kohde toteutuu!

Vaikka välittäjä ei arvioi sisustusta vaan asuntoa, oli hyvä syy siivota ja stailata koti kevätkuntoon samalla. Etenkin kun näytöt alkavat, täytyy kaiken olla tiptop. Näytöissä fiilis ja ensitunne on tärkeää sen kannalta, alkaako asuntoa edes ajattelemaan itselle vai ei. Kolme vuotta tässä on jo melkein mennyt ja tänä aikana emme ole kysyneet arvioita, toki olemme seuranneet alueen hintakehitystä. Pitäkää peukkuja että oma kolo olisi pian myyty!
Aivan upea auringonpaiste muuten pihalla taas!! Kun ruusut kuupahtivat, täytyi hakea itse kimppu tilalle. Ihanaa viikonloppua teille ruudun toiselle puolen!

14 kommenttia:

 1. Peukut on pystyssä <3 Toivottavasti kaikki onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, toivotaan! <3 Nyt asiat etenee niin nopeasti että tuntuu ettei itse pysy perässä mutta toivottavasti menisi suunnitelmien mukaan, huh..

   Poista
 2. Uusia tuulia, onnea niistä! Toivon että kaikki menee hyvin, ja saatte asuntonne myytyä :)

  Hauskaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittää, tässä vaan täytyisi vielä tovi odotella uutta kotia kun valmistuu mutta hiljaa hyvä tulee! Voi kun kaikki vaan menisi hyvin. Jänkättää! Kivaa viikonloppua sinnekin rouvalle :)

   Poista
 3. Ette oel itse harkineet myydä asuntoanne? Olen itse myynyt pari omaa ja yhden sukulaisten asunnon ja tuntuu, että olen tehnyt itse parempaa työtä kuin moni näkemäni välittäjä (ainakin parempi kuin se välittäjä, jolta nykyisen kotimme ostimme...). Paperityö asunnon myynnissä on aika helppoa ja vetävän ilmoituksenkin laatiminen onnistuu. Vastuuthan myyjällä ovat samat, oli välittäjä tai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on tarkoitus ja olet aivan varmasti oikeassa! Pyydämme lähinnä arviot useammalta että osaamme asettaa hinnan suunnilleen kohdilleen. Tämä tämänpäiväinen sankari ei ollut ainakaan sen vertaakaan kelpo välittäjä että itsekin saamme suumme huomattavan paremmin auki millainen asunto ja asuinalue on. Kiitos tsempistä! :)

   Poista
 4. Me ostettiin uusi ennen kuin vanha oli myyty ja hitsi kun jännitti. :) Mutta menihän se kaupaksi kuukaudessa sitten onneksi. Tsemppiä asunnonvaihtoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mietittiin ihan samaa mutta tällä hetkellä pankit on tiukkoja lainaehdoissaan ja laina pompsahtaisi suhteettoman korkealle kahden asunnon tilanteessa vaikka riski olisi kuinka pieni ja saisi pian oman myydyksi... mutta jos uusi on menossa alta jo toiselle valmiimmalle ostajalle, kaikki keinot hyödynnetään. KIITOS Sanna <3

   Poista
 5. Tsemppiä myyntiin! :) Kyllä noin kaunis asunto käy varmasti kaupaksi nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista tsempistä!! ♥ Jännittäviä aikoja!

   Poista
 6. Isot tsempit sinne murunen. :)
  Kyllä tuo kämppä kaupaksi menee, ei hätää.
  Mistä toi olkkarin upea mustavalkoinen maalaus/taulu on (vasemmalla näkyvä)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! Bloggaamisessa on parasta kun kaikki upeat bloggaajat tsemppaa toisiaan erinäisissä projekteissa ♥ Taulu on ystäväni maalaama, tässä postauksessa siitä tarkemmin: http://www.omadeco.blogspot.fi/2012/09/taulut-huippistalossa-fino.html.

   Poista
 7. Onneksi kauppa tuntuu tällä hetkellä käyvän. Äkkiä se siitä menee, tsempit myyntiin!

  VastaaPoista
 8. Näin mekin arvelemme ja pienemmät asunnot menevät nopeammin joten toivotaan tämänkin kaksion suhteen että löydettäisiin uudet asukkaat, vaikka kovasti olemme viihtyneet :) Kiitos Anna!

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...