Sivut

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Maanantaipiristys: ruusujen värikirjo

Hyvää maanantaita! Kun väsyttää varsin onnistuneen viikonlopun jälkeen, mikä piristää: edelleen kauniina hehkuvat naistenpäiväruusut, ystävän hauska höpöttelyseura, varsin potentiaalisen kotikohteen löytyminen, pitkä kuppi tummapaahtoa ja itse tehdyt piffit. Niistä on onnistunut maanantai tehty :)


Mies totesi kimpun olleen viikon ostos kun vaimo niin tästä pikkuisesta puskasta innostui. Olen täysin samaa mieltä, näitä lisää!

6 kommenttia:

 1. Niin kauniin keväistä, värikästä ja valoisaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista, kevät tulee vaikka välillä tupruttaa :)

   Poista
 2. Onpas kaunis kimppu. Itse olen aina tykännyt valkoisista kimpuista mutta kyllä tuo väripommi on aikamoinen silmänilo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, etenkin valkoiset tulppaanit on ihania ja tyylikkäitä "arkikukkia" mutta kyllä tämä väriläiskä tuo pirteyttä tupaan :)

   Poista
 3. Vai uudiskohteesta olette kiinnostuneet. Vautsi, toivottavasti kaikki etenee nyt suunnitelmien mukaan. Mulla saattaa olla siihen projektiin pari hyvää tipsiä, sitten kun pääsette muutostöiden pariin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Ehdottomasti ammattilaisen tipsit tervetulleita, eipä ole ennen pintoja tarvinnut alusta saakka miettiä! Toivotaan että kaikki menee hyvin, saatte kyllä sit kutsun kylään jos tästä jotain tulee ;)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...