Sivut

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Valmistautumista viikonloppuun

Tämä siksi, että loppuviikko on "yhtä juhlaa". Vähän kuulumisia jos ei tällä puolella pariin päivään täällä kuulu. Huomenna menemme kollegojen kesken digimarkkinointiväen vuosittain yhteen kokoavaan ja alan suurimpaan Grand One gaalailtaan, koska jee, tiimimme eräs työ on valittu finaaliin yhdessä kategoriassa! Kun voisi vielä kippistää illan päätteeksi voitolle niin olisi mukavaa. Perjantaina taas menen ystävän kanssa Riviéra Maisonin kevätmalliston lanseerausiltaan Manskun myymälään. Onko teitä muita tulossa sinne kenties? Jos, niin moikataan kun tavataan :) Lauantaina sitten yhdet tupaantuliaiset ja sunnuntaina illallinen ystäväpariskunnan kera. VOI elämä voi tämmöiset piristää tämän takatalven keskellä! Tässä samalla makuuhuonetta iltavalaistuksessa.

Tänään kotiasioissa oli vielä etenemistä joten pelkästään hyvät tunnelmat. Joskus hyvillä asioilla on tapana seurata toisiaan. Hyvää, positiivista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Loppuviikkosi ja viikonloppusi kuulostaa ihanalta! Varmasti piristää tällaisen pakkasen keskellä :) äsken tapahtui jotain kun yritin julkaista kommenttia, niin toivottavasti ei tuu nyt kahteen kertaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut tuplana :) Kiitos Heinie ja pirteää viikkoa & viikonloppua sinne - viimasta huolimatta!

   Poista
 2. Kuulostaapa toimintarikkaalta ja ihanalta loppuviikolta :) Ja tsemppiä huomiseen gaalaan, peukut pystyssä voiton puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin se oli, toimintarikas viikonloppu ;) Ja vielä jatkuu, täällä kokkaillaan iltaa varten kun yhdet ystikset tulevat kylään. Kiitos Krista, gaalassa ei tullut voittoa mutta hienoa että päästiin ehdolle, ja hauskaa oli etenkin jatkoilla!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...