Sivut

torstai 7. maaliskuuta 2013

Pienen DIY-projektin tulos

No niin! Nyt se on vihdoin done eikä mennyt edes kuin pari varttia, mutta aloittaminen aina vaan ottaa aikansa. Oli hauska liimata puolapuut tukevasti ja sutia maalia pintaan paitsi että kylppäri sai mukavia valkoisia leppäkerttumaisia pisteitä myös osakseen. Lapsuudenaikainen tuoli on nyt hiottu ja maalattu valkoisella Tikkurilan puolihimmeällä Helmi-kalustemaalilla uuden uutukaiseksi. Näitä tuoleja lojui kotona muutamia joten tämän yhden nappasin aikaisemmin mukaani. Viimeisin inspis laittaa tämä uusiksi oli Hayn J77-tuoli, joka muistuttaa omaa aikatavoin. Näitähän löytyy tosin vaikka miltä merkeiltä. Siinä se nyt nököttää tyytyväisenä olkkarissa. Ja pitihän vanhalle tuolille saada uusi kaveri, Tine K. tyynynpäällinen tänään ostettuna. Tykkään kovasti molemmista!!!

Aika kiva laittaa nämä kodin vanhat kasari-aikaiset jutut uuteen kiertoon. Perunalaatikoita voisi käydä kaivamassa vielä mummolasta enemmänkin. Hauskaa  ja mukavaa viikonloppua kaikille ja aurinkoista naistenpäivää Mitäs veikkaatte siskot, muistavatko miekkosenne huomenna naistenpäivän..? :) Täällä jännitetään saako tuore rouva yllätystä. Että kaikki miehet vinksvinks!12 kommenttia:

 1. Ei vitsti nyt tulin katumapäälle kun ostin mustaa maalia juuri samanmoiseen tuoliin... tuo valkoinen on niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh itse mietin myös kauan mustaa ja päädyin jotenkin valkoiseen. Varmasti on upea mustanakin joten anna mennä ja tulen sitten ihastelemaan!

   Poista
 2. Myös mulla odottaa neljä pinnatuolia vielä päätöstä, menevätkö mustiksi vai valkoisiksi. Ehkä kesällä saan tartuttua toimeen. Hyvän näköinen kyllä!

  Jos mieheni edes tietää naistenpäivästä, olen hämmästynyt. Meillä on ihan riittävästi työtä syntymä- ja vuosipäivien kanssa molemmilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempina varmasti on hyvä ja pieni ripaus kevättä olisi kun maalaisi pastellin sävyllä vaikka keltaiseksi tai pinkiksi. Seuraava kappale voisi olla pastelli itsellä ellen ihastu täysin siihen mustaan :) Juu, kyllä täällä on naistenpäivästä vaivihkaa vihjaistu mutta saa myös nähdä onko mennyt toisesta korvasta ulos!

   Poista
 3. Näyttääpä hyvältä. Nuo itse uuteen loistoon tuunatut "perintokalusteet" ovat kyllä kiva ripaus sisustukseen. Hyvää viikonloppua sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, aika ihastuttava tästä kyllä tuli ja ollut ulkovarastossa tukkeena tähän saakka. Mitähän seuraavalta reissulta sattuu mukaan ;) Tack och samma!

   Poista
 4. Ihana, ihana tuoli! Ja kaunis tyynykin :)

  VastaaPoista
 5. Pinnatuolit on kyllä ihania! Meillä ei vaan ole yhtään jäänyt kenenkään nurkkiin kuljeskelemaan :(

  Haha, meillä taatusti herrashenkilö ei noteeraa naistenpäivää millään lailla :D Onneksi jokainen päivä on naisten päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä vanhoja jäämistöjä on kyllä kiva penkoa läpi, olisi ihana löytää sellainen vanha lipasto vielä jostain. Nimenomaan, kyllä meidän naikkosten päivä on joka päivä :) Sain kuin sainkin kuitenkin vielä ruusut, jädet ja kakut tänään herra T:ltä.

   Poista
 6. Mulla on kaksi samanlaista tuolia valkoiseksi maalattuina.
  Kaunis on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niin käteviä ja tulee vanhat ajat mieleen! Kiitos Jutta!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...