Sivut

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Parveke heräilee kevääseen

Mikä tämä pyry ja viima ulkona oikein on? Piti tulla kevät. No sentään eilen sai nauttia lämmöstä ja upeasta viikonlopusta! Aurinkoinen sunnuntai sai vilkaisemaan myös parvekkeelle talven jäljiltä. Järjestely lähti käyntiin mutta visiointi on vielä hieman kesken. Parvekkeella pöytinä toimivat vanhat perunalaatikot ja partsilla on muutenkin vähän eri tyyppinen meininki sisustuksessa kuin muualla, sekoitus kaikenlaisia juttuja. Parvekkeen haluan olevan lämmin rentoutumispaikka, jossa uutta ja vanhaa on yhdistelty siten miten parhaalta tuntuu. Tällä Methodin puhdistusaineella olen suihkinut menemään, Pink Grapefruit tuoksuu kyllä huumaavalle keväälle! Tämä sekä Body Shopin kasvohoitotuotteet nappasin mukaan sunnuntain pikareissulta Sellon Sembaloista. Toimivia ja hyväksi havaittuja tuoteperheitä!Nyt on 3/4 välittäjistä käynyt kylässä. Omat jo valmiit käsitykset asunnosta ovat saaneet vahvistusta ja entistä enemmän tuntuu myös siltä, että voisimme koittaa myydä asuntomme itsekin. Jos valitisimme tähän mennessä jonkun välittäjistä, olisi se Myyntiturva, kiinteähintainen välittäjä. Kollega myi Kalliossa tällä hetkellä Myyntiturvan kautta persoonallista ja nättiä asuntoa ja on tykännyt kovasti. Tosin huomenna on luvassa vielä viimeinen välittäjä, sama henkilö jolta olemme ostamassa uutta asuntoamme. Persoonana tyyppi on todella mukava joten toivomme, että pääsisimme hänen kanssaan jonkinlaiseen win-win tilanteeseen. On muuten koti pysynyt supersiistinä kun täällä lappaa välitysporukkaa :)

4 kommenttia:

 1. Parvekkeessa on puolensa. Meidän terassi on niin lunta väärällään, ettei sinne ole aikoihin asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lasitetu partsi pysyy lumelta hyvin suojassa mutta muuten piha olisi poikaa grillauksen yms. suhteen :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää teidän parveke! Itse saimme ainakin neuvoteltua siten, että välittäjä jolta ostimme uuden asunnon, sai meidän myyntiin ja maksoimme välityspalkkiona tosi pienen summan. On se kuitenkin kiva antaa välittäjän käsiin niin ei tarvitse perehtyä kaikkeen siihen paperirumbaan. Vaikka siis siihen itse pystyisikin! t. toinen ekonomi-humanisti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna kiva kuulla että on onnistunut noin, toivotaan että menisi yhtä jouhevasti täällä. Voisin luovuttaa välityksen ammattilaiselle jos ei tarvitse maksaa huimia summia. Teillä on niin kaunis koti <3 Ja kiitos kaunis, samalla alalla painetaan menemään!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...