Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Upea keittiömuutos

Tässä NZ:ssa sijaitsevassa keittiössä on oikeat elementit ja lähtökohdat omaankin suunnitteluun. Inspiskuvat lainattu Houzz-sivustolta, joihin myös profiilini kautta. Haluaisimme korkeakiiltoista, rosteriset kodinkoneet ja ehdottomasti jääpalakoneen jääkaapin yhteyteen...no niitä mojitoja varten. Oi kun saisi sen oman kaupat tehtyä niin pääsisi todenteolla suunnittelemaan. Tuo musta välitila näyttää tosi upealta vaikka itse valitsisin välitilaan valkoisen tai läpikuultavan levyn.

Meidän potentiaali-kodissa keittiö ja olkkari olisivat yhtä suurta tilaa kuten tässä. Kattolamput ovat ihanan ilmavia näissä kuvissa, hyvä idea! Aika upea lopputulos jos lähtötilanne on näyttänyt tältä:


6 kommenttia:

 1. Upea keittiö tosiaan, täysin minunkin mieleeni! Tuollainen keittiö-olohuone -yhdistelmä on näppärä, etenkin jos tykkää järjestellä illanistujaisia jne, ja tuo se muutoinkin kyllä avaruutta ja tilan tuntua selvästi lisää.

  Onnea kovasti asuntojärjestelyihinne! Toivottavasti uuden asunnon kanssa kaikki menee hyvin, ja pääsemme täällä bloginkin puolella näkemään siitä projektista vilauksia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin se, on mukavaa että illan emäntä ja isäntä pystyvät seurustella vieraiden kanssa istujaisten ohessa samassa tilassa, usein tykkäämme tehdä ruokaa kotosalla. Tuo myös paineita pitää keittiö oikeasti siistinä etteivät tiskit paista olkkariin saakka :) Oi kiitos paljon, olette mahtavia!

   Poista
 2. Hei, yhtään tietämätä siitä, onko teillä suunnitelmissa lapsia, heittäisin ilmoille vinkin harkita keittiöön integroituja kodinkoneita, tai AEG:n valkoisia koneita (AeG:n koneet on ainakin minun vertailujeni mukaan lähinnä samaa sävyä kiiltovalkoisen pinna kanssa). Me kun laitettiin rosteriset, mutta varsinkin pesukone on niin kutsuva kapine, että herra +1v. ei voi pitää näppejään erossa siitä, eikä siinä Stainless Steel käsittely auta, vaan pinta on koko ajan tuhruinen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Sandy :) Täytyy tutustua AEG:n koneisiin myös, aina olen ajatellut rosterisia itselle kun tällä hetkellä kodinkoneet ovat valkoisia.

   Poista
 3. En usein kommentoi mutta luen kyllä! :) Tämä keittiö näyttää tosi hienolta ja paljon teille tsemppiä asuntojuttuihin. Toivotaan että lopputulos on halutunlainen!! Terv. Joanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna, kiva että kuitenkin nyt kommentoit! Toivotaan niin ja pirteää pääsiäistä sinulle!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...