Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kevätmallistoa katsastamassa: Riviéra Maison


Tämmöisiä viikonloppuja lisää! Perjantaina GrandOne-gaalan pienen väsymyksen uuvuttamana suuntasin ystäväiseni kanssa Riviéra Maisonin kevätmallistoa tarkastelemaan heidän myymälässään osoitteessa Mannerheimintie 2. Tarjolla oli pientä snäcksiä ja skumppaa, suunnistimme lähinnä napostelulautaselta toiselle ja höpöttelimme omiamme kun oli niin kiva nähdä taas. Porukkaa oli paikalla tungokseen saakka mutta onnistuin parit jutut itselleni tungoksen keskellä haalimaan. Erityisesti tästä mallistosta jäi mieleen beach house-tyylinen meininki ja astiastoissa erilaiset suloiset jälkiruokakipot, hyvin moninaiset lyhdyt ja astioiden muovisuus. Oli mukava perjantai!


Eilen juhlimme kerrassaan upean kodin tupareita, oma asuntokuume sai lisää tuulta alleen. Ensi viikolla pitäisi selvitä tietyt jutut ja vahvistua, maksammeko varausmaksun jo tulevasta asunnostamme. Jännää!





Ostin tulevalle kolmekympiselle ystävälle lahjaksi tuon hauskanmallisen beach-henkisen kannun. Ihastuin hurjasti näihin salaattiottimiin, ovat kuin isot kourat. Hankin myös eilisiin tupareihin lahjan samalla. Eli enimmäkseen hankin lahjoja ystiksille täältä ja itselle vain nuo napakat salaattiottimet. Illan aikana saimme kaikesta -10 % ja tuo kukkanen pöydällä (lilja?) saatiin tervetuliaislahjana kotiinviemisiksi. Aurinkoista viikonloppua ja HYVÄÄ PÄÄSIÄISEN ODOTUSTA! Oma pääsiäinen menee laskettelu ja afterskitunnelmissa lapissa ystäväpariskuntien kesken. Mahtavaa, tämän vuoden ekat laskut edessä!


6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kaikenlaista kivaa jäi vielä kauppaan <3 Ensi kerralla sitten!

      Poista
  2. Blogistani löytyy sulle haaste :)

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä!:) Pitääkin käydä Riviera Maisonilla katsastamassa kevätuutuudet!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittää, tosi kivoja juttuja oli nyt, erilaisia juttuja kirkkaasta lasista ja muovista joista pidän sisustuksessa. Onneksi ei tullut ostettua mitään turhaa ;)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...