Sivut

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Iloa pienistä: imuri

Vaikka pidänkin siitä että koti on tiptop ja tavarat järjestyksessä, en ole kovin reipas siivoaja mitä tulee imurointiin, pölypallojen poistamiseen tai muuhun ei-somistamiseen liittyvään. Imurointi on ehkä yksi niistä viheliäisimmistä hommista. Edellinen imurimme sanoi työsuhteensa irti kun letku meni poikki...öh, imuri oli kuitenkin vasta vajaa pari vuotta vanha. Mies marssi ostoksille siltä istumalta jotta saadaan koti pääsiäiskuntoon, vaikka itse koitinkin jeesusteipillä vielä pelastaa vanhan masiinan. No lopputulos ei ollut hääppöinen.. Täytyy sanoa, että tämä Electroluxin Ultraperformer on aivan mahtava ja imurointikin tuntuu varsin hyödyllisenä kun näkee nurkan pölypallojen suuntautuvan läpinäkyvään boksiin. Eli tässä saa niin sanotusti oman työnsä jäljen näkyviin :) Sarjassa on myös Green-mallisto, jossa on monia järkeviä energiatehokkaita juttuja huomioitu.


Suunnittelemme parhaillaan pääsiäismenua. Olemme menossa kuuden hengen voimi jo keskiviikon iltana Rukalle ystäväisemme vanhempien mökille, ja jokaiselle illalle on annettu yhdelle pariskunnalle vastuu järkätä illan ateriat koko poppoolle. En malta odottaa laskettelun riemua ja afterskitä, nyt kun alppimatka jäi väliin majoituspuutteen vuoksi. Meidän talouden menu on jo melkein selvä: hyväksi havaittua Farangin karamellipossua höystettynä jollain pääsiäisaiheisella jälkkärillä. Olisiko kellään ideoita helppoon pääsiäisjälkkäriin? Lähdenkin tästä ihailemaan puhtaita nurkkia!

3 kommenttia:

 1. Heheh, jotain hyvääkin huonossa selässäni. En juurikaan joudu meillä imuroimaan, mikä on tosi jees. On meinaan kohtuu viheliäistä hommaa...

  Pääsiäisherkuista en valitettavasti osaa vihjeitä antaa, on peukalo keskellä kämmentä tällaisissa asioissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh onneksi tämä masiina teki hommasta vähän edes kivempaa. Ja varren saa muuten niin pitkäksi että selkäongelmaisetkin saa imuroitua ;) Pääsiäisjälkkäreistä taidamme päätyä raikkaisiin drinkkeihin, easy going ja varmasti maistuu! Hauskaa pääsiäistä sinne!

   Poista
 2. Mun blogissa olisi sulle haaste. :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...