Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Itselle tuliaisia

Tuliaisia viikonloppumatkalta itselle. Miten liittyy sisustamiseen - kaunista täytettä kylppäriin, heh! Clinique on vakiomerkkini kasvojenhoidossa sekä meikin pohjustuksessa. Clarinsin kasvovoidepaketti taas oli niin edullinen, että se sattui mukaan hetken mielijohteesta. Matkalaukku on muuten edelleen purkamatta ja täytyisi pakata jo perjantaina alkavalle matkalle. Miten aika rientääkään näin nopeasti! Mutta että sitten on mahtavaa päästä taas pitkästä aikaa laskemaan.


Nämä uudet ja laadukkaat nahkamaiharit lähtevät mukaan alppimaisemiin! Ystäväni osti ensin ja halusin itselleni samanlaiset. En omista yksiäkään oikeasti kunnollisia talvikenkiä koska kaupungissa niitä harvemmin kaipailee, joten nämä tulivat tarpeeseen. Eipä tarvitse korkosaappaissa tepastella kylässä. Lisäksi ostin erilaisia puseroita, mutta ovat jo siististi viikattuna kaappiin toisin kuin nämä.Kivaa viikonlopun odotusta kaikille!

1 kommentti:

  1. Clinique on täälläkin suosikkeja. Itselle ostetut tuliaiset menevät ainakin varmasti oikein ;)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...