Sivut

tiistai 28. helmikuuta 2012

Hotelli, joka puhdistaa ja virkistää

Luen ahkerasti sekä sisustus- että matkailuaiheisia lehtiä. Viimeisimmästä Matkaopas-lehdestä sain inspiksen etsiä lisätietoa pinnalla olevasta trendihotelli Gabrielista Pariisissa, joka lupauksen mukaan "puhdistaa vieraan kaikenlaisesta stressistä ja kasaumista, olivatpa ne elimistöllisiä, sielullisia tai kuviteltuja". Kuinka ihanalta kuulostava lupaus! Kukapa ei hotellilomalla muutenkin virkistyisi, mutta Gabrielissa rentouttava valo- ja äänijärjestelmä, sisustusmateriaalit ja värit, baarin terveysdrinkit, luomuaamiainen ja hotellin ulkopuolella odottavat vihreät taksit antavat asiakkaalle seuraavan tason elämyksiä.

Olenkin miettinyt, koska elämäntapaintoilu leviäisi enemmän myös sisustamiseen. Mitä trendikkäimmät hotellit edellä, sitä hiljalleen myös kuluttajien kodit perässä. Ei käy kiistäminen, voin kuvitella miten jokainen nurkka, valaistus, elementti ja asettelu on mietitty mahdollisimman miellyttäväksi aisteille. Jo kuvatkin miellyttävät silmää ja auttavat rentoutumaan arjen aherruksesta.

Hotelli tarjoaa asiakkailleen puhdistautumista, tasapainoista unta ja terveellistä ruokavaliota eli elämyksiä kaikille aisteille. Mielenkiintoinen lupaus.

Yö hotellissa maksaa alkaen 210 €, eli ihan ilmainen kokemus ei ole perustason turistihotelleihin verrattuna, mutta ei mitenkään ylihinnoiteltukaan. Pariisin matkaajat, tässä teille vinkkiä.

Tyttöjen kanssa sitten seuraavaksi tänne, next step from Tallinn. Hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen hotelli, valitettavasti menee yrityksemme matkabudjetin yli. Messumatkoilla asutaan siis jatkossakin ** pikkuhotellissa, joka on onneksi ihan kelvollinen ja hyvällä alueella.

    VastaaPoista
  2. Eikös olekin :) Itse olen tosin myös matkailijakuntaa, joka suosii aina budjettimajoitusta ja satsaa kohteen muihin elämyksiin. Etäisyys ja hinta-laatusuhde usein ratkaisee!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...