Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Herkuttelua: blinejä ja satay-kanaa

Viikot tuntuvat lentävän tällä hetkellä eteenpäin. Nautiskelimme eilen entisten työtovereiden kesken jälleen blineistä, tällä kertaa Ravintola Lasipalatsissa. Jatkoimme Teerenpeliin Kamppiin lasillisille vielä höpöttelemään kuulumiset. Nams, tavallisesti teemme sapuskaa ennemmin itse kuin syömme usein ravintoloissa mutta hauskaa välillä näinkin. Tämä viikko on mennyt työkuvioissa lentämällä. On saatu valmiiksi TV-spotteja, rakennettu konsepteja ja mietitty mediavalintoja. Mutta vaikka on kiire, kyllä nautin. Työn vastapainona on myös hauskat huvit. Hektinen työrytmi sopii hyvin tässä tilanteessa, hyvin ehtii nähdä myös tuttavia. Pitää vaan mielessä itselle tärkeän vapaa-ajan ja tekee niitä juttuja mistä pitää ja priorisoi, niin hyvin menee! Monipuolista ja muuttuvaa jatkuvasti.

Teimme myös itse couscous-satay-kanaa. Suosittelen: kanafileet suikaleiksi, sekaan satay-kastiketta (ostettuna tai itse tehtynä), ripaus suolaa, pippuria ja kookosmaitoa. Coucous-seokseen katkarapuja, suolaa ja kananmunia. Lisäksi raikasta salaattia. Tämä miehen kehittämä resepti toimii kuin ajatus!Herkullista viikonjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...