Sivut

lauantai 18. helmikuuta 2012

Tulppaaneja tulppaaneja

Tulppaaneja kotiin. Sain ystävänpäivälahjaksi miekkoselta yhden kimpun ja toisen ystäviltä. Edelleen ovat hyvässä kuosissa joten pitkäkestoisia ovat. Rakastan eläviä kukkia, lemppareita ovat liljat ja tulppaanit sisustuksessa. Olen löytänyt pinterest.comista runsaasti inspiroivia ja kauniita kuvia niin sisustusinpiraatioon kuin hääsuunnitelmiin, tällä erää teemaan sopivia kukka-asetelmia. Hakipa sitten sunnuntain kahvipöytään kukkasia tai on järjestämässä juhlia, inpiraatiota noista kukkakuvista löytyy.


Kävimme moikkaamassa kummipojuamme ja uutta muutaman päivän ikäistä tulokasta tänään. Tädin sydän suli! Molemmille pojuille veimme pienet paketit tuliaisena. Samalla kävimme taas ihastelemassa siskon perheen rakenteilla olevaa komeaa omakotitaloa, josta tulee oikea unelmakoti! Sys on itse suunnitellut pohjan perusteellisesti ja arkkitehti on piirtänyt suunnitelmien mukaan. Tämmöiset nostavat oman asuntokuumeen lukemia. Tupareita odotellen! Toinen kummipoikamme vietti vielä illan kanssamme joten tämä on ollut lasten viikonloppu, varsin mukavaa nähdä kullannuppuja!
Hyvää viikonlopun jatkoa ja piristetään toisia välillä kukkasin :)

6 kommenttia:

 1. Kattaus on todella raikas! Ihana! Tulppaanit piristävät todella pakkasten keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! ♥ Kyllä piristävät ja ihanasti sain kimppuja kaksin verroin, sopivat mainiosti ruokapöytään.

   Poista
 2. Blogissani on sinulle haaste/tunnustus.
  Haaste/tunnustus: 5 lempiblogia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kunniasta Krisse, onpa tosi mukava kuulla! :) Ja ihana sisustusblogi myös sinulla!

   Poista
 3. Onpa ihania kukkia ja kiitti mainiosta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistan jälleen kauniisti: kiitos! Ihana on kirjoitella teidän kanssa!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...