Sivut

maanantai 27. helmikuuta 2012

Tunnelmia viikonlopulta

Helsingissä näyttää olleen kaunis auringonpaiste viikonloppuna, myös Tallinnan puolella saimme nauttia ensimmäisistä auringonsäteistä koko sunnuntaipäivän. Kyllä vaan piristää harmaiden ilmojen jälkeen! Tyttöjen Tallinnan matka oli juuri niin täydellisen rentouttava kun olimme ajatelleetkin. Jopa ilman hemmoteluhoitoja: aikataulumme oli niin kiireinen, että shoppailun, kylpylöinnin, kuntosalin, illastamisen ja muun ohella hoitoihin ei ehditty lainkaan. Majotuimme Vanhan kaupungin laitamille Meriton Conference & Spa-hotelliin. Sopiva hinta-laatusuhde, etsimmekin edullista hotellia kaupungista, joka ei kuitenkaan olisi aivan ytimen hälyssä. Vanha kaupunki on kyllä mielettömän nätti paikka ainakin kevätauringon valossa.


Kun hotellihuoneesta puuttuvat skumppalasit, naiset kyllä keksivät keinot: lasit ja kahvikupit käyttöön ja skål! Yllä tyylikäs Michael Korsin nahkalaukku kuuluu ystävälleni, tätä tyttöjen kanssa ihailimme. Laukut on kohta purettu ja pian pakataan taas. Neljän päivän päästä lennämme Itävallan Alppimaisemiin laskettelemaan viideksi päiväksi. Tiedossa siis matkajuttuja lähiaikoina enemmänkin. LOMA!

3 kommenttia:

 1. Ooh, olisipa loma... keväämmällä sitten.

  Tallinnassakin olen käynyt viime vuosina vain työmatkoilla, pitäisi mennä viikonloppumatkalla joku kerta.

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää, kyllä loma on aina loma vaikka lähelläkin olis :) -Sanna

  VastaaPoista
 3. Lumo: Kevättä siis odotellessa :) Tallinnassa harvemmin on itsekään viikonloppua viettänyt, enemmin suunnannut lähilomalla Tukholmaan. Mutta hauskaa oli!

  Sanna: Kiitos ja näinpä se menee! ;)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...