Sivut

torstai 9. helmikuuta 2012

Pöytä on melkein katettu

Kahvipöydän kattaus. Sunnuntaina sisko perheineen oli tulossa kylään ja ehdin hätäkässä kattaa jo pöytää valmiiksi. Emmehän me sitten HopLop-temmellykseltä ehtineetkään meille kahvittelemaan kun aika venähti, mutta tulipahan testattua ihan kattauksessa uusia V&B astioita :) Tykkään tehdä asiat aina valmiiksi hyvissä ajoin etukäteen, joten katoin pöydänkin ennen lähtöämme. Toisella kertaa sitten ihan sumpin ja särvinten kera, sys!


Ruokailu"tilamme" kokonaisuudessaan. Olen kovasti miettinyt, että haluaisin joko täyspuisen rustiikkisen antiikkipöydän tai valkoisen ruokapöydän. Se Askon valkoinen perusmalli taitaa löytyä aika monesta kodista. Tila näyttää nyt taas vähän valoisammalta valkoisilla kaitaliinoilla, tabletit saivat väistyä. Pienessä kompaktissa kaupunkiasunnossa voi vain haaveilla suurista ruokahuoneista tai avarista tiloista, mutta menee tämäkin. Asuntomme on neliöiltään melko pieni, 60,5m2, mutta pohjaratkaisu on suhteellisen toimiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...