Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

When dreams come true

Tässä ei-sisustuspostaus eilisen ystävänpäivän kunniaksi, pieni kurkkaus häähaihatuksiin. Häihimme on tällä hetkellä reilu 10 kuukautta aikaa. Olemme kasvaneet yhdessä teineistä aikuisiksi. Ehtineet kiertää maailmalla pidemmän jakson kahdesti, opiskelleet yhdessä, aloitelleet yhdessä työelämää ja kehittyneet uralla, nauttineet monista harrastuksista, matkoista ja illanistujaisista. Ilman toista ei osaisi olla. Pitkässä yhdessäolossa on puolensa: saimme tehtyä sadan hengen kaveripainotteisen vieraslistan mukisematta muutamissa minuuteissa. Kaveripiirit ovat sulautuneet yhteen ja molemmat tuntevat lähes kaikki. Oli ihana listata kaikkien rakkaiden nimet samaan paperiin, once in a lifetime.

 
Toiveissa on rentoutta ja nuorten aikuisten juhlaa aamuun asti. Päätimme järjestää häämme ydintalvella yhtenä merkittävänä päivänä, jolloin ilmassa on jo muutenkin juhlahumua. Vaikka häihin saa menemään aikaa ja rahaa, nautin kaikesta järjestelystä suunnattomasti. Molemmat järjestävät ja miettivät juhlia, tehtävät on jaettu selkeästi. Jo matka on itsessään tärkeä, ei pelkästään päämäärä.


Tilamme on itsessään niin kaunis kivitila, että se ei tarvitse enää muuta koristeita kuin paljon kynttilöitä ja tyylikkäät pöytäkattaukset. Väritkin olen jo miettinyt talvihäihin sopiviksi. Paljon valkoista, paljon hopeaa.


Koska olen mainosalalla töissä ja puuhailen jatkuvasti erilaisten graafisten ilmeiden ja visuaalisten konseptien parissa, suunnittelemme/käytämme ystäviä apuina suunnitteluissa kutsuissa ja painamme ne. Kaikki ylimääräinen askartelu on häissämme minimissään. Tunnelma, vieraat ja tarjoilut tekevät juhlan.

Haluamme panostaa vieraiden viihtyvyyteen monin eri tavoin. Ihanat kolme kaasoani huolehtivat päivänä vierelläni etten joudu hepuliin jännitykseltä. Kuva kirkon rappusilta on samasta kirkosta, missä meidät vihitään Helsingissä.Postauksen kuvalainaukset: Stylemepretty.com & Oka Morikawa


Onko täällä muita, joilla on häät suunnitteilla tai on vielä omat kokemukset häistä vahvasti mielessä? Olisi kiva kuulla! Mutta mutta, näiden vaaleanpunaisten ystävänpäiväajatusten jälkeen takaisin sisustusajatuksiin.

10 kommenttia:

 1. Hmm ihania kuvia tunnelman voi aistia tänne saakka! Tosiaankin matka on myös tärkee, muistan omat häämme kesällä 2010, ihan mahtavaa, kannattaa nauttia jo etukäteen suunnittelusta! -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla, ja kyllä haaveilu ja haihattelu on ihanaa jo etukäteen. Stressistä ei ole tietoakaan :) Tuntuu, että kaikki on niin selvää.

   Poista
 2. Iik, ihanaa! Meillä on vasta aivan liian vähän yhteistä aikaa takana, jotta uskaltaisin konkreettisesti unelmoida häistä, mutta kyllähän se on asia joka usein pyörii mielessä. Ainoastaan yhden asian tiedän varmaksi; millaiset kengät meillä on kun menemme naimisiin! Heh. Mutta haaveilu on ihanaa. Ja toivottavasti lähivuosina minäkin voin todeta, että haaveen toteutumiseen on kymmenen kuukautta aikaa.. :) Olen iloinen puolestanne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos <3 Täällä alkaa jo pyöreä kymppi tulla täyteen yhteiseloa että ei mitään kiirettä ;) Suunnittelu on ihan mahtavaa ja parasta on saada kaikki ihmiset kerralla yhteen.

   Poista
 3. Minulla on Sinulle jotain blogissani ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana kirjoitus. :)

  Muistan vielä tuon kutkuttavan tunteen, kun suunnitteli häitä - meidän häistä on nyt (ööö...) seitsemisen kuukautta. Teidän tarina kuulostaa aika lailla samanlaiselta kuin meidänkin, olemme myös olleet yhdessä nipin napin täysi-ikäisistä. On aikamoisen iso rikkaus, että se sama ihminen on edelleen vierellä.

  Ihania suunnitteluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, siihen päivään palaa varmasti vielä monta kertaa jälkikäteenkin ♥ Siinä 17-vuoden iässä alkoi myös tarina ja huh miten nopeaa on aika mennyt! Kiitos M, hauskaa viikonloppua!

   Poista
 5. Täällä ilmoittautuu elokuussa alttarille rakkaan sulhon kanssa asteleva morsio :) Suunnittelu ja valmistelu on kyllä oikein mukavaa aikaa, vaikka muutamia harmituksen aiheitakin on matkan varrelle mahtunut. Vielä on jonkun verran tehtävää, mutta onhan meillä vielä hetki aikaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, tsemppiä sinnekin suunnitteluun! :) Ehdottomasti kyllä ihanaa aikaa jo häitä odotellessa ja suunnitellessa, omiin on vaan vielä turhan pitkä aika, yli 8kk.

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...