Sivut

lauantai 4. helmikuuta 2012

Piiloon paukkupakkasilta

Huhheijaa mitkä ilmat! Torstaina pihalla oli niin kylmä, että toppausyrityksistä huolimatta meinasi jäätyä totaalisesti! Eilen lumipyry sitten haittasi kaikenlaista oleskelua ulkosalla. Niinpä nautiskelimme visusti sisätiloissa itse tehdystä hirvenjauhelihapizzasta herkkusienillä ja punkusta hyvien lehtien parissa. Sälekaihtimet kiinni ja pakoon pakkasilta.Tänään aion uhmata pakkasta taapertamalla kaksiin illanistujaisiin. Tietenkin nämä paikat ovat täysin vastakkaisilla puolen Helsinkiä: Arabianrannassa ja Lauttasaaressa. Reppuun mukaan viiniä ja villasukat joten eiköhän matkatkin taitu mukavasti. Kuviin en jaksa aina lisätä omaa signeerausta mutta omia ovat.
Plaza koti-lehdestä bongasin ihanan Turkulaisen loft-asunnon. Kattoparrut, korkea huonekorkaus ja rosoiset pinnat. Loftit ovat kyllä asunnoista parhaita! Olisi ihana tehdä karusta tehdastilasta lämmin koti. Tässä alempana muuten vielä vinkki viininystäville, ollut erittäin toimiva. Koko pulloa ei tarvitse litkiä kerralla ja jättää viiniä happamoitumaan kun ostaa pullolle ilmatiiviin korkin: härpäke pumppaa pullosta ilmat pois ja jättää sen näin hyväksi seuraavaakin käyttökertaa varten. Mukavaa viikonloppua jälleen kaikille!

6 kommenttia:

 1. Me pakoillaan kanssa pakkasta kotosalla. Tosin myös pakosta, koska flunssa päätti tulla kutsumatta kylään. :)

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toipumisia flunssapotilaille! Ja kivaa viikonlopun jatkoa sinnekin <3

   Poista
 2. Joo hyi olkoon, ei kyllä pihalle pysty mennä :S Taidanpa ottaa mallia ja nautiskella lasin tai kaksi takkatulen ääressä! KS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ihana takkatuli puuttuu täältä mutta kuuloltaa vallan mainiolta :) Hauskaa viikonloppua!

   Poista
 3. Mistä olet ostanut tuon korkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, korkki on saatu tuparilahjaksi mutta näitä myydään ainakin Stockalla, Prismassa ja Alkossa :) Erittäin hyvä vempele!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...