Sivut

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Saalbach in my mind

Loma on ohi mutta vieläkin hymyilyttää! Laskettelu Itävallan Saalbachissa 13 hengen kaveriporukalla oli mitä loistavin irtiotto arjesta. Miltei viikko siellä vierähtikin, ihanaa olla kotona jälleen mutta kyllä vaan matkallakin viihtyy. Vertaillessa laskukohteista edellisten vuosien Ischgliä ja Mayrhofenia sekä Saalbachia, vie Saalbach monipuolisuudessaan ja after ski-tunnelmassaan ehdottomasti voiton. Pidän myös paljon aurinko- ja kaupunkilomista mutta tällaiset aktiivilomat ovat melkein eniten mieleeni.

Neljän päivän hissilippu kustansi 150 euroa, joka on sopuhina tuon kokoisessa paikassa. Paras tunne on, kun unohtaa, mikä viikonpäivä ja kellonaika on meneillään ja vain elää hetkessä. Tässä matkaltamme pari tunnelmakuvaa, reipas toistasataa tuli näpsittyä.


Ja ihanaa eilistä naisten päivää kaikki naiset! Tänään suuntaamme erästä ihanaista lisensiaattia juhlimaan Helsingin yöhön. Kaippa sen laukun ehtii purkaa joskus ensi viikolla sitten.

6 kommenttia:

 1. oih... tuo kuva missä on noita tuoleja tuon maiseman edessä.. ainoa ajatus oli että kunpa pääsisi tuohon istumaan, pystyin jo tuntemaan sen tunnelman siinä..! Aivan upea kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi toinen J ja oli kyllä upea reissu, aurinkotuoleissa lekotellen! Kun vaan saisi maisemat ikuistettua kuviin, paikanpäällä näytti vielä upeammalta :)

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalta! Varmasti ollut hauska loma :) Tervetuloa takasin -Sanna

  VastaaPoista
 3. Onpa komeat maisemat! :) Kyllä kelpais mullekin moinen loma talviauringossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja suosittelen, lomalle lompsis. Kyllä on taas muisteltavaa pitkäksi aikaa :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...