Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Siskon pesueella kylässä: keittiötä

Viikonloppu meni ihaillessa uudenuutukaista kotia ja tietenkin sen asukkeja Alkaa oma asuntokuume nousta uusiin lukemiin näissä kauniissa kodeissa vieraillessa. Koti on vielä muuttovaiheessa ja muuttolaatikoita purkamatta runsaasti, mutta hyvin täällä jo asustelee. Mutta huh rakennusprojektia, kaikille teille rakentajille hatunnosto, miten tajuttoman suuri urakka.

Tämä valoisa ihana koto on Kannustalosta muunnelma. Kuvia on niin runsaasti inspiraatioksi, että esittelen näitä parissa osassa. Kaikki on suunniteltu niin tarkasti ja järkevästi, että en tiennyt kaikkia elämää helpottavia ratkaisuja olevankaan mitä kodista löytyi. Tässä ensimmäisenä vuorossa keittiötä.

Keittiössä on käytettyä valkoisia kiiltäviä laattoja lattiamateriaalina ja valko-mustaa kontrastia keittiökaapistoissa. Keittiö on kätevä rinnakkaiskeittiö, jossa on runsaasti tilaa työskennellä mutta olohuoneessa säilyy on oma rauha keittiön tohinalta. Lapsilukot ja kodinkoneet nostettuna korkeammalle kuuluvat asiaan lapsiperheessä.Erityisen ihana on tuolien takaa avautuva näkymä porraskäytävään sekä kymmenistä spottivaloista koostuva kattovalaistus koko asunnossa. Talo on kahdessa tasossa ja asuinneliöitä on 180m2. Täällä kelpaa huippupesueen majailla :)


Hassunhauskaa ja aurinkoista vappua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kiva asunto kyllä! Tuollainen vaikuttaa järkevältä vaihtoehdolta, jossa keittiö on olohuoneen läheisyydessä ja yhteydessä, mutta myös hieman omaa rauhaa tarjoava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöinen on kyllä kiva ratkaisu, muuten tuttipullot ja kattilat näkyisivät komeasti olohuoneeseen jos ei paikat ole aina olla niin tiptop :)

   Poista
 2. Onpas nätti keittiö :) Kattokorkeus tuo kivasti tilantuntua lisää! KS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan avaraa oli kyllä, kun vaikka vertaa tähän meidän pikkuiseen kaupunkikotiin!

   Poista
 3. Onpa ihana asunto! :)


  Oikein ihanaa vappua teillekin!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja ihanaa vappua sinnekin, vielä voi toivotella ;)

   Poista
 4. Kylläpä tuolla kelpaa asustella! Mukavaa vappua Sinullekkin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa, ihana koti. Hyvää vappua Hannalle, toivottavasti oli hauska vappu! :)

   Poista
 5. Kaunista. Täytyy kyllä todellakin nostaa hattua kaikille rakennusprojektiin lähteville -itsellä saattaisi pinna venyä ja paukkua moisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa, lisämausteen hommaan tuo pari vaippaikäistä hoidettavaa samaan aikaan. Mutta plussana saa juuri sellaisen kodin mistä on haaveillut :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...