Sivut

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kevätsiivous alkoi nyt

Tänään päätimme ottaa sitä kuuluisaa härkää sarvista ja siivota koko kodin katosta lattiaan. Lukuun ottamatta niitä aina ärsyttäviä ikkunanpesuja. Tunne on mukava kun saa inspiraation, mutta haluaisi samalla laittaa koko sisustuksenkin uusiksi. Lipasto vaihtoi paikkaa olohuoneesta eteiseen toisen kaveriksi ja parveke sai myös uutta tekstiiliä.

Olohuoneemme matto on jo kauan kaivannut päivitystä. Siispä siivousurakan ja pienen kalusteiden vaihdon jälkeen ajoimme läheiseen Iskuun -20 % päiville ja mukaamme sattui kiva laadukas matto. Tätä ystävieni lattiassa ihailimme ja nyt saimme samanlaisen. Tai oikeastaan emme vielä saaneet, sillä myyjä sekoili ostoksiemme kanssa mukavasti. Käväisimme samalla Ikeassa ostamassa perus kevättyynyjä sisustukseen.

VM-Carpetin Castello meinasi ensin lähteä mukaamme ja näiden kahden välillä kovasti mietimme kumpi, sillä hinta oli molemmissa lähes sama, mutta Iskun Stick-mallinen valkoinen pörrö oli jo liikkeeseen mennessämme haaveissa ja sen ostimme. Ja tosiaan yksi iso mutta: huomasimme illemmalla kotona maton olevan koko 140x200, kun sanoimme myyjälle ostavamme 170x240 kokoisen maton. Kuitissa on myös laskutettu isomman maton mukaan, enkä tajunnut umpinaiseen myyjän valkkaamaan pussiin alkaa tiirailemaan. Onneksi olemme tarkkoja näissä ja huomenna lähtee soitto aamusta Iskuun ja saavat tuoda meille oman oikeankokoisen mattomme. Murr!


Enemmän kuvia sitten kun oikean kokoinen matto on lattiassamme pysyvästi. Eikö luulisi saavansa oikean tuotteen, jos kertoo myyjälle tarkan koon, maksaa vielä isommasta ja huomaa kotona että pakkauksesta paljastuu pienempi malli, jossa on satasen hintaero. No, mieli virkeänä :)

9 kommenttia:

 1. Kevätinspiraatiot ovat ihania, mutta murr tuo vääränkokoinen matto! Meilläkin ollut muutama vastaava kommellus,ärsyttää varsinkin silloin kun on kuvitellut saavansa jonkin asian/esineen kotiin ja sitten saakin ihan jotain muuta. Mutta kuten sanoit, mieli virkeenä ja toivottavasti saatte pian sen oikean maton kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Pöppis (onpa hauska nimi)! :) Saadaan oikea ensi viikolla kotiin kuljetettuna, äkkiä nämä töppäykset unohtuvat kun saa hyvää palvelua virheen jälkeen. Iloista pääsiäisen odottelua!

   Poista
  2. Hih,kiitos, nimi on hassu muunnos puolisoni minulle keksimästä lempinimestä. ;D
   Hienoa että mattoasia tuli kuntoon, tuo on totta, pieniä murheita tällaiset. Mitä parhainta viikon jatkoa ja pääsiäisen odotusta myös sinulle! :)

   Poista
 2. Höh harmi, no mutta matto vaikuttaa hyvältä, jään odottamaan että näen sen "livenä" lattiassa :) - Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä on pienempi malli lattialla, näppään kuvan sitten uuden kera ;)

   Poista
 3. Hei! Onko tuo Coco Chanel kirja hyvä? Itse olen sitä lähinnä sisustusmielessä välillä katsellut kirjakaupassa, oisi niin nätti esillä. Mutta onko sisältö hyvä, kannattaako ostaa?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Joanna! Kyllä suosittelen myös lukemista, Coco tai oikeammin Gabrielle Chanel on ollut niin kova uranuurtaja muodin eteen että kunnioitus tälle naiselle, ahmin kirjan hetkessä. Tarina on kuin rumasta ankanpoikasesta, jossa köyhästä tytöstä tulee ikoni. Pidän muutenkin elämänkerroista kovasti! Ja on tuo nätti sisustuksessa ;)

   Poista
 4. Aivan mieletön koti, ihanaa kun jollakin on sekä mieletön taito sisustaa ja valtava omaisuus sisustuksen tekemiseen/maksamiseen. Mahdat olla onnellinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Kodikas sisustus ei tosin vaadi isoa budjettia eikä hienoa tavaraa, vaan oman persoonallisen otteen tekemiseen ja ihmiset tekevät sen kodin tunnelman <3

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...