Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Oma kesätila kuntoon

Viikonloppu on ollut täynnä totaalisen ihanaa tekemistä. Koko eilisen päivän vietimme neljän naisen voimin kaupungilla hääpukuliikkeissä ja illalla kippistimme ystävän syntymäpäiviä. Löysin parikin unelmapukua, mistä niistä osaa lopulta valita? Suosittelen morsiamille lämpimästi sekä Niinattaren että Stockan valikoimia. Omat suosikkini löytyivät näistä. Mutta asiaan sisustuksesta: kesäpesämme, parveke, on suunnilleen kuosissa jälleen siivouksen ja järjestelyn jäljiltä. Ehtii välillä kotonakin puuhailla. Vielä matto täytyy uusia valkoiseksi, nyt olemme tuoneet tänne beigen mattomme, joka oli edellisessä asunnossa olohuoneessa. Sohvana toimii parvekkeella Iskusta hankittu polyrottinkikulmasohva, jota ei nyt kuvissa näy. Ihanaa, kesä tulee oikeasti! Grillikausi on avattu ja auringosta nautittu kahvikupin äärellä auringosta.


Oma palmu, kansituoli ja aurinkoa, ei sitä muuta tässä vaiheessa tarvitse. Oma kotimme on 60,5 m2 mutta parvekkeesta tulee onneksi noin 10 m2 lisätilaa kesäksi. Parveke on lasitettu, joten kestää lokoilla pienellä sateellakin.
Perunalaatikot ovat päätyneet nyt parvekkeelle pöydiksi kaksin kappalein. Juuri tällä hetkellä sisustamisessa kiinnostaa vanhan kierrätys ja tuunaaminen enemmän kuin uuden ostaminen. Taidan silti piipahtaa keskiviikkona keltaiseen tungokseen hakemaan pari juttua itselle ja lahjaksi. Kivaa viikkoa!!

6 kommenttia:

 1. Tosi viihtyisän näköistä! Kyllä tuolla kelpaa nautiskella kesäpäivistä ja auringonlaskuista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Parveke on kyllä paras paikka näin keväällä, kesän tuloa ei voi estää :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä, tuolla kelpaa kyllä kahvitella kesällä! :) Meillä kun ei ole lasituksia parvekkeella niin pitää varmaan vielä hetki odotella ennen kuin laitan sen kesäkuntoon... vähän jo tekisi mieli laittaa yrtit ruukkuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei ollut aiemmin, mutta kyllä tuli kiva kesäpesä kun lasituksen laitoimme. Kestää pitkälle syksyyn yhtenä "huoneena". Mutta kaikenlaisten yrttien kanssa olen toivoton, kun saisikin ne kasvamaan. Mukavaa viikkoa sinne! :)

   Poista
 3. Oi, kuinka kotoisalta ja ihanalta näyttää <3 Tästä tulikin mieleeni, että voisi ollakkin jo aika siivota oma parvekkeemme ja istuttaa sinne kevätkukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Celina! Voi kun osaisi itsekin istuttaa kukat niin etteivät ne nuupahda heti ensimmäisen viikon jälkeen ;)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...