Sivut

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Lipasto olohuoneesta eteiseen

Huomenna olisi lähtö pääsiäisen viettoon, ihanaa! Pääsiäisvalmisteluja ei ole täällä kotona tehty tippaakaan, koska vietämme koko pääsiäisen isossa porukassa kuten aiemmin mainitsin. Pakkaaminen on vielä tänään edessä, huoh. Jätän pakkauksen yleensä viime tippaan, ja vaikka aina kaikki tarpeellinen on mukana, joka kerta sessio on yhtä tympeä... :)

Matto-case on vielä kesken ja edelleen uutta isompaa mallia odotellemme Iskusta kotiin saapuvaksi. Teimme pienen muutoksen kuitenkin eteiseen, lipasto olohuoneesta siirtyi toisen pariksi. Saimme siis pidemmän valkoisen tason eteiseemme, johon sopii hyvin kaksi lipastoa vierekkäin. Tämän tilan pidämme mielellämme neutraalina ja vaaleana, sillä ikkunoita ei eteissaarekkeessa ole.


Näkymä olohuoneesta eteiseen päin. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus päästä Ikean lipastoista eroon, mutta menevät ne tässäkin taas hetken aikaa uudessa ympäristössään. Olohuoneemme sai ihanasti tilaa ja olemme vain ihailleet avaraa olkkarinäkymää. Oma sisustusmentaliteetti on, että mitä vähemmän roinaa ympärillä, sitä selkeämmin ajatuskin kulkee.


Lipaston päällä iki-ihanat kummilapsemme <3 Jokin nätti, värikäs pääsiäisoksa tai pajunkissakimppu tuohon kuvien viereen vielä hyvin sopisi. Ehkä ehdin sitten ensi vuonna asetella. Oikein aurinkoista pääsiäistä lukijoille, viettäkää ihana pääsiäinen rakkaiden kanssa, matkoilla, kotona, missä kukakin! Ja vaikka kananmunat alkavat olla kaupoista loppu, ei lannistuta - keskitytään mutustamaan suklaamunia!

9 kommenttia:

 1. Ihana eteinen, lipastot näyttävät hyviltä noin vierekkäin. :) Ja sama juttu täällä, pakkaaminen jää aina viime tippaan. Milloinhan sitä oppisi hoitamaan sen ajoissaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Ginger! Vielä kaipaisi jotain, mutta kun on paha tapa kerätä liikaa tavaroita samaan paikkaan, parempi pitää superselkeänä. Hyvää pääsiäistä ja pakkailuja sinne :)

   Poista
 2. Selkeää ja kaunista, tykkään! :) Oikein hyvää pääsiäistä sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pöppis, samoin sinne hauskojen tipujen keskelle! :)

   Poista
 3. Hyvännäkönen, selkeä, ajaton, tyylikäs :) Ikeassa myyään Malmin päälle lasilevyjä, jokka siis ihan niihin suunniteltu :) Meillä on valkonen lasi Malmien päällä ja tuli ku uuet :) siis ihan vaan tiedoksi, ei sen takia että minun mielestä kaipais sitä teille :)

  Aurinkoista pääsiäistä sinnekki ja mukavaa reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Satu ja kiitos jälleen kovasti :) Lasilevyjä olen huomannutkin, nättejä ovat mutta pöly ja sormenjäljet jäävät ikävästi kiinni. Ihanaa pääsiäistä sinnekin!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää!Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Johanna sinne ja kiitos :) Vähän väriä kaipaisi eteiseen mutta siihen saakka vielä näin.

   Poista
 5. Hieno sisustus!

  Olen uusi bloggaaja ja etsin kävijöitä blogiini. Käythän katsomassa uuden blogini osoitteesta:
  http://avecvaish.blogspot.com/

  Kiitos!

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...