Sivut

torstai 26. huhtikuuta 2012

Vapputunnelmiin brunssikuvilla

Kevätbrunssilla Ravintola Koskenrannassa. Koskenrannan kerran kuussa järjestettävä sunnuntaibrunssimenu on lähes täydellinen, mahan sai täyteen ja paikka oli mitä kaunein aurinkoisena kevätpäivänä. Olemme koettaneet katsoa hyvää vappubrunssipaikkaa tiistaille jos sää yllättää ja Ullikselle ei viitsi lähteä mudan sekaan kylmyydestä tärisemään. Saapa nähdä jääkö brunssit ihan oman jääkaapin sisällöksi, sillä itse vappuaattoa aiomme juhlistaa ystävän mainioissa juhlissa aattona. Tämä on muuten blogin ihka ensimmäinen kevät. Je! Huomaa, että syys- ja talvipimeillä tulee oltua enemmän kotosalla, mutta näin kirkkaina kevätpäivinä on kiva kirmata myös seinien tuolla puolen.
Joko teillä muilla on vappusuunnitelmia? Aiotteko uskaltautua ulos piknikille vai viettää aikaa sisätiloissa? Viikonloppuna pääsemme muuten ensimmäistä kertaa siskon perheen uuden uutukaista omakotitaloa katsomaan sisutettuna. Koti on ihan juuri valmistunut. Kamera tulee mukaan ja esittelen parhaita kulmia myös inspikseksi blogissa. Tulossa siis omakotitalopostausta.

12 kommenttia:

 1. Aatto vietetään kotona. Tiedustelin aamulla onko aaton ateria ribsejä, pizzaa vai sushia. Siippa äänesti sushia.

  Vappulounaalle lähdemme Bakersiin, hyvä ystävämme on siellä ravintolanjohtajana ja veitämme Vappupäivää aina hänen perheensä kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sushi kuulostaa erinomaiselta! :) Kaikki keskustan paikat ovat varmasti jo täysin varattuja vappupäivälle. Ehkä podemme edellisen illan vappuiloa omassa piknik-pöydässä.

   Poista
 2. Aikaisemmin tuntui että vappu kuuluu viettää ulkosalla, mutta huomaa että vuosi vuodelta yhä vähemmän ja vähemmän innostaa tuo ihmistungos ja meuhkaaminen. On vielä kyllä suunnitelmat auki, mutta ihan mielellään viettäisin vapun sisätiloissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin, opiskeluaikoina vappu oli yksi vuoden parhaista juhlista, nykyään panostaa mukavuuteen enemmän :) Hauskaa vappua!

   Poista
 3. Alkaa vaputtaa kun on noin nätti ilma :) Kivaa viikonloppua J!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se aurinko on tosiaan pilkahtanut esiin koko päiväksi, niin ihanaa!!

   Poista
 4. Blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 5. Minulla on sinulle tunnustus blogissani jos kerkiät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Padmerine, otan tämän ehdottomasti työnalle postaukseen :)

   Poista
 6. Kiva kuulla, että joku on ollut Koskenrantaan tyytyväinen! Me ei oltu (http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2012/04/21/brunssi-koskenranta-hki/) ja samaa olen kuullut myös muutamilta muilta..

  Paikkahan on upea, joten oli todella harmi, että palvelu ja ruoka pettivät niin pahasti.

  Vappu meni meillä piknikin merkeissä ja samalla ihanasta säästä nauttien! :) Harmittaa suuresti, että loppuviikolle on tänne etelään luvattu RÄNTÄÄ.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Huli! Meidän brunssi oli Sunnuntai-brunssi teemalla, siitä pidimme kovin. Olen kanssasi täysin samaa mieltä, että luomubrunssilla pitäisi olla myös ruoan alkuperästä selvennystä ja kaikkea luvattua tarjolla :) Toivottavasti nuo räntäkurot ovat pian historiaa ja kesähelteet taas saapuvat!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...