Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Jotain keltaista, mutta ei pääsiäistipu

Talouden toisen osapuolen projektimatka laivalla oli hyvin hilpeä viime viikon lopulla. Itse rentouduin tyttöseurassa ja odottelin jonkinlaisia tuliaisia. Tulihan niitä, näppärässä paketissa. Tämä taitaakin olla Narsissin lisäksi ainoa keltainen uutuus tässä kämpässä ennen pääsiäistä, sillä en aio askarrella tai asetella tipusia, vaikka aivan ihania ideoita olen muualla katsellut. Odottelen lähinnä, että saamme jälleen koko kymmenhenkisen porukan yhteen (minä ja mies, veli ja tyttöystävä, siskon nelihenkinen pesue sekä äiti ja isä) ja saan nauttia pääsiäisestä muiden nurkissa munia mussuttaen. Samalla perheen uusin tulokas, tädin ystävänpäiväpallero, saa nimen pääsiäispyhinä


Tämmöisiä mukavia juttuja kylppäriin yllärinä. Sopii hyvin kevyeksi arkituoksuksi. Ja matonkin kanssa kävi hyvin, Iskun palvelua täytyy kyllä mainiten kiittää. Pahoittelivat kovasti ja lupasivat kiikuttaa uuden liikkeeseen tilaamansa maton kotiovelle heti pääsiäisen jälkeen. Siihen saakka pienemmällä versiolla :)

2 kommenttia:

  1. Myös täällä on Beauty käytössä päivätuoksuna. Viime reissulta hankin Sheer Beauty version, joka toimii myös hyvin päivätuoksuna. Kiva blogi sinulla, jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin, lämpimästi tervetuloa! :) Tuoksu tupsahti ilman ennakkotiedusteluja, menee tosiaan hyvin päivätuoksuna. Mukavaa pääsiäistä sinne!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...