Sivut

torstai 12. huhtikuuta 2012

Way go to London - on June

Varasimme eilen vihdoin hotellin Lontoosta kesäkuun ensimmäisten päivien viikonloppureissuamme varten. Selailimme ja selailimme, olen itse aiemmin käynyt Lontoossa kolmesti, mutta aina jotain ystävää tapaamassa, joten tämä on ensimmäinen kerta kun yövyn Lontoossa hotellissa. Miekkoselle taas tämä on ensimmäinen matka ylipäänsä kyseiseen kaupunkiin.

Otimme Hilton Paddingtonin majapaikaksemme läheltä Hyde Parkia ja Oxford Streetiä. Ihana päästä tallustelemaan taas Lontoon katuja ja ihailemaan omintakeista punaisten Double Deckereiden ja puhelinkoppien täyttämää maisemaa. Big Ben osoittautui pienemmäksi kuin olin aiemmin ajatellut ennen ensimmäistä matkaa mutta paikoista taas Piccadilly Circus ja Soho ovat edellisten käyntien perusteella suosikkeja. Toisessa yöelämää ja toisessa tunnelmallisia pubeja ja ravintoloita.


Ja oleellinen syy, miksi menemme Lontooseen, löytyy alemmasta videosta. Joko arvaatte? Lähden käyttämään nyt maailman parhaan saamani joululahjan. Pääsemme London Emirates Stadiumille nauttimaan Coldplayn keikasta. Ehdoton pitkäaikainen lempparini, jonka kiertueen jäämistä pois Suomesta surkuttelin. Ihana päästä paikanpäälle hurraamaan ja laulamaan mukana, olen jo nyt täysin täpinässä kuin lapsi karkkikaupassa!3 kommenttia:

 1. voi lontoo. Olen käynyt kahdesti ja rakastuin siihen kaupunkiin :). Molemmil kerroil yövytty hotellis..viimes croydonin alueel. mut löytypä sieltäki oma primark ;). Lontoo on siitä kiva kun uutta nähtävää löytyy joka kerralle. tuo coldplay kyllä kruunaa koko reissun..oon melkein kade :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olet myös pitänyt! Lontoo on ihana, helppo ja silti aina kiinnostava kaupunkikohde :) Mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Luin taas pitkästä aikaa sun blogia. Kyllä oli taas piristävä. Minä lähden Lontooseen 2 viikon päästä :)

  Kristine

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...