Sivut

torstai 12. huhtikuuta 2012

Puutuolille uusi koti

Pääsiäisenä kaivelin vanhemmillani varastoja ja eteeni tupsahtivat jostain kätköistä lapsuudesta tutut Askon valkoiset puutuolit. Aiemmat löydetyt vanhat aarteet ovat puulaatikot, jotka ovat tällä hetkellä parvekkeellame pöytinä. Mummolan ja vanhempien varastot alkavat tyhjentyä kun keksin kaikenlaista uudelleen kierrätettävää sisustukseen.

Otimme yhden tuolin omaan kotiimme: edessä on siis pieni retusointi hiomapaperien ja valkoisen maalin kera. Näitä voisi maalata mustaksi tai värikkäiksikin toki, keltainen piristäisi kummasti! Tämä tuoli sopinee hyvin olohuoneeseemme, josta lipasto on siirretty eteiseen. Tuolit muistuttavat monelle myös etäisesti Artekin Mademoiselle-puutuoleja, kuten alimmassa kuvassa oikealla.

Onko muilla muistoja samoista sympaattisista puutuoleista lapsuudenkodissa? Kirppareilta näitä voi saada sopuhintaan kun vanhoja varastoja tyhjennetään. Tänään oli muuten pakollinen paha, taloyhtiön yhtiökokous, jossa mies edusti meitä molempia. Rakkaus = menemistä toisen puolesta yhtiökokoukseen että toinen saa mennä lenkille. Taloyhtiössämme on onneksi mukavaa porukkaa joten kokouksetkin ovat aina olleet leppoisia. Hyvää viikonlopun odottelua ihanat!

7 kommenttia:

 1. Meiltäkin löytyy 4 kpl noita samoja valkoisia tuoleja, myöskin vanhempien varastosta "lainattuja" ja samantyylistä uudistusta odottavia - itsekin olen kallistunut tällä hetkellä valkoiseen maaliin, mutta mietinnässä on perusvalkoisen ohella jokin helmiäisen hohtava vaalea/valkoinen maali :)

  Ja itseasiassa, myös samantapaisia puulaatikoita on tullut raahattua vanhempien varastosta :) - sopivat kyllä moneen paikkaan ja ovat olleet meillä mm. parvekkeella, kylppärissä ja eteisessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, monessa kodissa tuntuu olevan tuoleja kun ovat helposti muunneltavissa ja ajattoman kauniita minne vain. Tuo helmiäisen hohtava ei olisi hullumpi ajatus, hopean harmaata kun sisustuksessa on jonkin verran :) Hmm täytyypä miettiä!

   Poista
  2. Esittelehän sitten lopputulos täälläkin, etenkin jos päädyt helmiäisen hohtavaan vaihtoehtoon! ;)

   Blogistani muuten löytyy haaste sinulle!

   Poista
  3. Ilman muuta! :) Viikonloppuna maalikaupoille ja vähän muuallekin -->

   Poista
 2. Meillä oli kotona aikoinaan kyseisiä tuoleja ja kyllä niissä vain oli hyvä istuksia. :) Mä varmaan maalaisin mustaksi tai valkoiseksi, kyllästyn niin nopeasti väreihin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Hehh sama havainto, näissä on roikuttu jo pieninä ja edelleen kestävät ja ovat tosi hyviä istua. Värit saattaa täälläkin nyt jäädä, valkoinen tai helmiäinen tulee tähän huusholliin!

   Poista
 3. Mulla on myös kaksi samanlaista tuolia, jotka löysin kahdesta kämpästä missä olen ollut remontoimassa. Maalasin ne kiiltävän valkoisiksi.Vielä kaksi olisi hakusessa ja sitten saisin niistä ruokapöydän tuolit :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...